Schuldeisers

Hoe je ze te vriend ťn buiten de deur houdt!

schulden
In bepaalde situaties is een faillissement onafwendbaar.

Veilingen Partijen Faillissement Van mij mogen al die winkels die dergelijke rotzooi verkopen failliet gaan. Zon spuug hekel aan die troep en slechte ingesproken filmpjes. Eigenlijk betwijfel ik het aangezien waarschijnlijk ieman anders met de zendtijd aan de haal gaat.

Nu die andere Thuiswinkeldingen nog van de buis af en dan zijn we helemaal tevreden. Maar van mij mogen ze stoppen met al die bende en dan betaal ik wel wat meer voor m'n digitale pakket. Nu nog alle ranzige porno, wat s'nachts wordt uitgezonden op de commerciŽle omroepen, van de buis en ik zal een stuk tevredener zijn. Immers, je hebt totaal geen overzicht van wat er geboden wordt, hoeveel mensen er meedoen en of er Łberhaubt wel een winnaar is.

Dit consortium is actief geworden onder de naam BEN. Ik las dat consumenten helemaal achteraan in de rij staan bij dit soort dingen en dat het geld dan meestal al op is. In opdracht van een van onze relaties, worden er een groot aantal licht bronnen geveild. Helaas zal de zendtijd van telsell toch weer voor dat soort progammas gebruikt worden. En die troep van hun hoef ik niet in huis te hebben. Maar misschien sturen ze je toch nog je product op. Ik denk niet dat ze daarom belastingen gaan verhogen. Ik ga zeker de reclames van de Handy Bulb missen Dat klote lampje voor 25 euri en die andere onzin die o zo goed werkt. Indien u uw handelswaren of diensten in een andere rubriek wilt plaatsen, selecteer dan de gewenste rubriek. Hmm, hopen dat ze de laatste leveringen de deur uit hebben en geen nieuwe geaccepteerd hebben.

Ze moesten wel failliet, niet alleen door belasting schuld, ik keek alleen naar de onzin, bestelde nooit wat, volgens mij heeft de rest van de wereld dat ook gedaan. Het was nog eens iets waar je aan tafel over kan praten. Kijk ik wel via digitale tv naar Amerikaanse TelSell. Wel heb je dan een leuke onzinnege herinnering aan een toffe show. Het verbaast mij dus ook niet dat ze failliet zijn. Ook van een failliete onderneming is een goede waardering te maken.

Ja, de figuren die dit soort dingen bedenken zijn hele slimme mensen. Onthullend trouwens dat dat mede een dochter was van Chellomedia, een zusterbedrijf van UPC. Een live optreden op de markt van een goede standwerker vind ik veel beter, en als beloning ben je dan nog wel eens geneigd om iets te kopen dat thuisgekomen alleen blijkt te werken na 10 jaar oefenen. Deze voorgenomen verdelingen worden hierna besproken.