Schuldeisers

Hoe je ze te vriend Ún buiten de deur houdt!

schulden
In een aantal situaties kan de Douane u vrijstelling van bpm verlenen.

Vrijstelling In een aantal situaties kan de Douane u vrijstelling van bpm verlenen. Wat overigens een kilometerheffing bijdraagt aan het fileleed. Voor het afstudeerproject wordt geen vrijstelling verleend. Mag ik dan ook minder rioolrecht en milieuheffingen betalen, omdat we thuis met 2 personen zijn en niet zoals mijn buren met 6 personen, die evenveel betalen als ik. Informatie over vrijstelling en toelating op grond van Erkenning Verworven Competenties EVC .

Als deze situatie voor u geldt, vraag dan deze vrijstelling aan v├│├│rdat u met de auto of motor met buitenlands kenteken de openbare weg in Nederland opgaat. Dan komt er misschien ruimte voor degenen die echt geen keus hebben. Als de file dreigt te gaan onstaan ga ik alvast tegen de streep aanrijden. Maar er zijn natuurlijk betere, maar meer ingewikkelde oplossingen, zoals een betere verspreiding van wonen en werken door het land heen. Als je het mij vraag is dit onzin! waarom? als ik achter een motor rijd moet ik ook afstand houden en toevallig is dat minstens gelijk aan de afstand die je tot een andere auto houdt. Gelukkig is de gemiddelde nederlander daar redelijk genuanceerd in, en kiest over het algemeen voor een werkbare oplossing, verboden of niet. Wettelijk geregeld onderwijs is vrijgesteld van omzetbelasting. De ministers geven zelf het goede voorbeeld, Eurlings voorop die in Zuid-Limburg woont. De heffing moet gelden voor alle gemotoriseerd verkeer. Ik ben het dan ook niet met u eens dat motorrijden op zich niet gevaarlijk is. Zodra de snelheid onder de 60 zakt rij ik er dan vanzelf tussen.

Niemand zit voor zijn plezier in de auto, we moeten allemaal naar ons werk. Bovendien zul je met een alternatief moeten komen, zoals beter en goedkoper OV. Maar vel beter is natuurlijk deze onzin niet in te voeren. Motorrijders zijn ook weggebruikers, dus het plan om ze minder te laten betalen omdat ze maar 2 wielen hebben en mogelijk minder files veroorzaken slaat helemaal nergens op. Het is namelijk niet de oplossing voor het file probleem. Per liter brandstof is een motor vervuilender, maar omdat een motor per kilometer veel minder brandstof verbruikt dan een auto is de motor minder vervuilend dan de auto.