Schuldeisers

Hoe je ze te vriend én buiten de deur houdt!

schulden
In het inschrijvingsgeld is verzekering inbegrepen.

Na 2 dagen zeilen, ruilen we onze boot in voor fietsen. Met uw Gezinsspaarkaart krijgt u extra voordelen op Mercator-producten die mooi aansluiten bij de noden van u en uw gezin. VerwarmingTenminste in 1 kajuit, maar meestal kan heel de boot verwarmd worden. Een rugzak of een picknickzak en een drinkbus voor de excursies. Verzekering persoonlijke ongevallen, lunch op eerste dag, lakens, vervoer op eerste en laatste dag waarbij max. We nemen de ferry naar het bruisende Mykonos met zijn authentieke windmolens. BrandstofWanneer U de boot in ontvangst neemt, is hij volgetankt, voldoende voor meer dan één week varen.

Morgens nemen we de boot naar de vulkanische eilandjes van Santorini. VereistenEr is geen voorafgaandelijke kennis van de vaarreglementen of brevet vereist. KeukenDeze is uitgerust met spoelbak, werktafel, kasten, volledige keukeninrichting met bestek en glaswerk. Gasvuur, ijskast en verlichting zijn natuurlijk ook aanwezig. Boek nu een onvergetelijke belevenis of een cadeaubon voor een vriend, een kennis of familie of kies een leuke incentives voor uw bedrijf of als relatiegeschenk. Het mooie Ia is beroemd om zijn spectaculaire zonsondergangen.

Ormos Aigialis volgen we het ezelspad naar enkele dorpen. Het kan ook door te bellen naar ons antwoordapparaat 09 236 35 88. De financiële implicaties van alle ongevallen als gevolg van activiteiten uit uw privé-sfeer worden in deze polis door Mercator gedragen. We landen op Santorini, het eerste eiland in de rij. Weverstraat, bus 5 halte Gasmeterlaan en trolleybus 3 halte Segersplein.