Schuldeisers

Hoe je ze te vriend ťn buiten de deur houdt!

schulden
Indien u een achterstand heeft in de betaling van uw lening wordt u op een lijst genoteerd bij de Nationale bank van Belgie.

Lening Belgie De Kredieteam adviseurs leveren aan de klanten een gespecialiseerde nabijheidsdienst in hypothecaire leningen. De verhouding tussen intresten en kapitaal verandert in elke mensualiteit. Dat wil zeggen dat u een lening kunt afsluiten op uw 74e jaar waarvan de looptijd een of meerdere jaren bedraagt. Een kredietmakelaar moet erkend zijn door het Ministerie van Economische Zaken. Tot welke leeftijd kan ik in aanmerking komen voor een lening? De leeftijdsgrens is vastgelegd op 75 jaar. Gedurende de hele looptijd van uw krediet kan de rentevoet niet worden gewijzigd en komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. Het is zelfs zo dat u een vermindering van het totaal terug te betalen bedrag krijgt wanneer u uw lening volledig vervroegd terugbetaald.

Geld nodig, autofinanciering, een verbouwing, een lening of een persoonlijk krediet. Belangen, onafhankelijk weekblad voor de actieve belegger. De totale kosten van de lening of het jaarlijkse kostenpercentage zijn dus de beste manier om te vergelijken. Dat geeft u elke maand extra financiŽle ademruimte. Bij foute of onvolledige invoer wordt u bericht met de juiste instructies. Breng ook uw studentenkaart en identiteitskaart mee.