Schuldeisers

Hoe je ze te vriend Ún buiten de deur houdt!

schulden
Informatie over de tarieven kunt u via onze adviseurs verkrijgen.

Tarieven Lenen Informatie over de tarieven kunt u via onze adviseurs verkrijgen. Het is een ideale lening als u op reis gaat, gaat trouwen of nieuw meubilair gaat kopen. Wanneer u een krediet wilt nemen voor een eigen huis kan datmiddels een hypothecair krediet. Wordt u liever gebeld? Laat dan eenvoudig uw nummer achter. Bereken online uw maximale lening en vraag een offerte aan. Krediet op klantenkaart of winkelpas Kopen op afbetalingbetalen in termijnen. In deze special gaan wij in op diverse zaken rondom de creditcard.

Een doorlopend krediet is handig wanneer u een grote uitgave moet doen en niet precies weet hoeveel geld u hiervoor nodig heeft. De openingstijden, telefoonnummers en adressen van de verschillende bibliotheken van de faculteit kunt u vinden op onze homepage. Bovendien hoeft u geen rente te betalen over het bedrag dat u niet gebruikt. Lening? Sociale leningen of hypothecaire leningen, kies de lening die . Bovendien kunt u altijd extra aflossen en dit bedrag later weer opnemen.

Wil je alles weten over het BKR? Lees dan de special over het BKR. Uw nieuwe wagenof de aanpassingswerken aan uw huis financieren. Ook voor gebruikmaking van deze voorzieningen hoeft u geen lid te zijn van de bibliotheek. Voor gebruikmaking van de hiervoor genoemde voorzieningen hoeft u geen lid te zijn van de bibliotheek.

Daarna kunt u de geschikte financieringsvorm uitkiezen, een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Wilt u extra geld achter de hand hebben voor een onverwachte uitgave of een noodzakelijke aankoop kunnen doen? Voor elk doel is het doorlopend krediet van Directa een prima keuze. Het tarief dat u betaalt is afhankelijk van uw persoonlijke omstandigheden, zoals bijvoorbeeld uw inkomsten en vaste lasten. Lening? Sociale leningen of hypothecaire leningen, kies de lening die bij uw wensen past lening op afbetaling. Advies lening nodig? Pluspunt regelt de beste persoonlijke lening . Lening op afbetaling? Doorlopend krediet, uitgestelde aflossing en .