Schuldeisers

Hoe je ze te vriend én buiten de deur houdt!

schulden
Intussen gaat het dus rustig verder, faillesementen en afdankingen, ik hunker naar verkiezingen.

Intussen gaat het dus rustig verder, faillesementen en afdankingen, ik hunker naar verkiezingen. Je failliet laten verklaren om dan door te starten wordt wel vaker gedaan, en vaak werkt het nog ook. Het Vlaams Belang vraagt niet meer of minder dan het stopzetten van de globalisering, want dat is per definitie toenemende handel tussen landen met verschillende inzichten en ontwikkeling. Je krijgt écht de indruk dat er iets staat te gebeuren in dit land. Ik neem dat jij kleef weet dat het moeilijk, zoniet onmogelijk, is dat als je je kraakpand eenmaal een naam gegeven hebt het haast niet meer mogelijk is het naderhand te veranderen. Je kunt hier ook reageren op deze berichten, reacties worden dan ook in deze nieuwsgroep gepost. Jammer voor Introweb dat het niet gelukt is, was een leuk idee.

Oprichting van de Hoge Raad voor Justitie waardoor rechters niet langer politiek benoemd worden ? Die Hoge Raad voor Justitie zit zelf vol met mensen die politiek benoemd zijn. Gezond betekent trouwens ook niet dat deze eenheden uit zichzelf schuldenvrij zijn. Nu wordt het probleem voor de Vlamingskens in 2007 in het vooruitzicht gesteld. Het is niet omdat de andere bedrijfseenheden gezond zijn dat ze voldoende winsten opleveren om de schuldenput te dichten. Het feest wat er afgelopen weekend was, heeft zeker er zijn sporen achtergelaten. Het kan natuurlijk ook wel zijn dat hij dat net juist graag heeft, dan kan men hem al niet beschuldigen van leugens. Een vriendin van me vond wel dat mijn borsten groter waren geworden.

Bij de rechtszaak van de Sligro zijn ook uitdraaien van dit forum gebruikt om de schade nog eens te verifiëren. Enfin, alle eer aan de auteur van de site, ook al vind ik hem hier raar. Vaak doen schuldeisers dit niet zo snel, omdat de kans dan erg groot is dat ze alsnog naar hun centen kunnen fluiten. Hierbij wil ik wel zeggen dat de vakbonden zelf soms ook over de schreef gaan, maar toch. Ook wat hierboven staat over die scheuren zou ik maar weghalen. In Brussel is de situatie nog iets erger dan in Wallonië.

Zie al die kleine flutoorlogjes niet als een wereldoorlog maar ok, ieder z'n ideeen. Ariel Sharon announce they have agreed to cease-fire. De enige keuze de we hebben kunnen maken was of we een douchekop of een spaarlamp wilden. Zijn angst voor die FDF-gekken is véél groter dan voor het VB. Kortom, wireless internet klinkt leuk maar werkt niet. Veel te snelle conclusie en deze conclusie is niet op feiten berust.