Schuldeisers

Hoe je ze te vriend Ún buiten de deur houdt!

schulden
Juist de Bloedlijn presidenten met hun vrijmetselaars banden.

Hoeveel Rente Komt Er Bij Schulden Bij De Sociale Dienst Het gemiddelde bedrag van uitstaande rekeningen ligt in deze groep op 580 euro. Leg mij dan eens als beginneling uit waarom dit alles niet van belang is. Uiteindelijk kan de schade, ontstaan door kredietexpansie, niet ontlopen worden. Wie bezit de geldmachine sinds 1913 in de VS?Juist. Met een gezond monetair systeem heb je de uitwassen niet. Kortom het hele rekenmodel is nu alleen nog maar voor de Fed inzichtelijk. Misschien wil hij de economie helemaal niet redden.

En hij was aangewezen op liefdadigheid van familie en kerk. Begin je een bank, dan moet je in de Fed deelnemen. Juist de Bloedlijn presidenten met hun vrijmetselaars banden. Ze zal op een zeer beperkt budget moeten gaan leven. Als je stop met geloven in toeval moet je een hoop zaken herzien.

Als dan later wordt ontkend, dat u gereageerd heeft, moet u dit bewijzen. Binnenkort stop ik met werken, waarvoor ik financieel gecompenseerd word.

Ik begrijp het probleem als de kredietmarkt krimpt door afschrijving van niet inbare uitgeleende bedragen. Zelfbeheersing oefen je het beste als je een concreet doel voor ogen hebt. Voor mij is economie een tastbaar verschijnsel van groepsgedrag waarover Patman schrijft. Gelukkig heb ik voor haar een wekelijks voedselpakket van de voedselbank Zuid-Oost Brabant kunnen regelen.

Ter illustratie een artikel van Tom Lassing over dat foutje van 5 miljard in Frankrijk. Rustig blijven en geen paniek zaaien is het devies.