Schuldeisers

Hoe je ze te vriend Ún buiten de deur houdt!

schulden
Kan je de bekende rente niet betalen dan moet je niet roodstaan.

Rente Schulden Maar voor de mensen die om wat voor reden dan ook nu in de schulden zitten zijn alle adviezen te laat. Het hongerloon wat je verdient is amper genoeg om van te leven laat staan te sparen. Kredietverstrekkers mogen maar een bepaalde rente vragen. Commercial Paper CP in Britse ponden en Amerikaanse dollars. De maatregelen betreffen indammen van oplopende schulden. Hoe willen ze dat gaan doen ? je hebt tenslotte een contract ondertekend, en op basis daarvan een lening.

Kan je de bekende rente niet betalen dan moet je niet roodstaan. Wat voor onderpand heeft u dan? Geen en dan wordt het gewoon weer een lening. Ik vind dat de overheid beter iets moet doen aan de hoge rente die banken in rekening brengen voor het rood staan. Al vele jaren is er een tekort op de begroting enkele jaren uitgezonderd. Even ander voorbeeldje hoe je de schulden ingewerkt word. Die betalen we over het algemeen gewoon door slim met geld om te gaan en ervoor te sparen ipv te lenen. Als je dat hebt geleerd, ben je ook in staat schulden af te lossen. Dit percentage is de wettelijke rente plus een verhoging van 12 procent.

Maar ja, hierdoor zullen ze ook inkomsten mislopen de overheid dus wat doe je, de gasprijs weer extra omhoogschroeven. Rijk, terwijl de overheidsschuld meer omvat dan alleen de schuld van het Rijk. Het levert natuurlijk heel veel op dat heel nederland rood staat. Mensen, het gaat niet om het verschil tussen een hypotheek of een pl'tje het gaat erom wat de overheid gaat doen betreft het lenen. Mensen mogen niet meer lenen van de overheid indien ze aan bepaalde voorwaarden voldoen. Omschrijving vermogen op bankrekeningen, spaarbewijzen etc. Postorderkredieten en kaartkredieten zijn vaak duur.