Schuldeisers

Hoe je ze te vriend ťn buiten de deur houdt!

schulden
Klein antiek en curiosa en verzameleobjecten uit Grootmoederstijd.

Antiek Verkoop Antieke klokken en horloges te koop wegens beŽindiging hobby. Meubelen, keramiek en aardewerk, speelgoed, verlichting en schilderijen. Tevens is er mogelijkheid tot in en verkoop van Hollandse meubelen van vůůr 1850. Levering onder rembours houdt in dat betaling geschiedt aan de postbode op het moment dat het voorwerp aan de deur wordt afgeleverd. Technieken die onder andere gebruikt worden voor het patineren oud maken van meubels en diverse voorwerpen, zodat deze een schitterend antiek uiterlijk krijgen.

Door inwerking van zonlicht, ouderdom ,droogte , vocht en gebruiksslijtage kunnen antieke meubelen in zo'n staat verkeren dat restauratie en conservering gewenst is. Houten speelgoed en kindermeubelen vanaf het eind van de twintiger jaren tot in de vijftiger jaren. Verkoop van serviezen of kandelaars tot schepwerk zoals bestekken, suikerstrooiers of peper en zoutstellen. Aanbod van design uit de jaren '70 zoals klokken, keukenspullen, spelletjes, elpees en lampen.

Verkoop van tweedehands landelijke en huiselijke decoraties, hebbedingetjes, en meubelen. Nederlandse toegepaste kunst van de 20e eeuw zoals Leerdam glas, aardewerk, grafiek en Amsterdamse School tapijten en textiel. Collectie kunst, antiek en design waaronder 50er jaren Westraven, D. Boeddha Quilt LotusbloemEen ongelofelijk mooie quilt die van exclusieve zijde gemaakt is.

Klein antiek en curiosa en verzameleobjecten uit Grootmoederstijd. Kunst en design uit de 20e eeuw zoals verlichting, meubels, glaswerk, plastics en schilderijen. Verkoop en verhuur van jukeboxen, meubels, flipperkasten, neons en andere items. Door verantwoorde restauratie wordt verdere degeneratie voorkomen waardoor er vele jaren levensduur aan de meubelen kan worden toegevoegd. Koloniaal antiek uit Sri Lanka en India, kasten, stoelen, tafels, kunst en accessoires.