Schuldeisers

Hoe je ze te vriend én buiten de deur houdt!

schulden
Kun je niet van iemand anders een installatie cd lenen. Ik zie dat niet als illegale kopie, omdat je bij het kopen van die laptop immers ook voor de Windows licentie betaald hebt.

Cd Lenen Beschikt uw bibliotheek niet over de mogelijkheid on line een boek, dvd, cd of cd-rom te laten reserveren, dan kunt het laten vragen bij andere bibliotheken. En totdat Samuel een machine heeft die wel correct werkt, heeft het weinig zin voor Samuel of andere forum-leden om de FF-problemen op zijn huidige machine proberen op te lossen, lijkt me. Of je stelt je persoonlijke bestanden veilig dat moet sowieso gebeuren, wist de boel, en zet Windows er schoon weer op met een geleende installatie cd. Centre Céramique en in bibliotheek Heer en Malpertuis. Malpertuis zijn echter nog veel meer tijdschriften te lezen. De dagedities van deze kranten treft u aan in het Leescafé.

Niet alleen in het Nederlands, maar ook Engels, Frans, Duitst en Spaans. De collectie bladmuziek vindt u op de derde verdieping. Onze informatieve collectie beslaat in totaal zo'n 78. Ik denk dat dat zo gedaan wordt om te voorkomen dat er illegale copies gemaakt worden. Helpmij heeft mij heel dikwijls goed geholpen in het verleden, waarvoor nogmaals dank.

Het ligt hier dus weer niet aan firefox maar aan windblows. Vul uw vraag in en kijk of aladin het antwoord voor u heeft. Van Baantjer tot Wolkers en van Grisham tot Coetzee. Het is lang geleden dat ik weer een probleem heb, die ik zelf niet kan oplossen. Ook voor iedereen tussen de 0 en 16 jaar hebben we veel te bieden. Ik verwacht er dan geen problemen meer mee daar ik dan geen Windows zal gebruiken. Eenmaal ik de MacBook heb, is Windows voor mij verleden tijd.

Ik hou dit liever om een goede computer te kunnen kopen.