Schuldeisers

Hoe je ze te vriend ťn buiten de deur houdt!

schulden
Kunnen ze dan ook niet omdat alles bewaakt wordt in Den Haag.

Schulden In Nederland De mensen die op wintersport gaan, doen er goed aan de sneeuwhoogtes te checken. Ik denk dat mensen na moeten denken waarvoor ze het geld lenen. Hier is nog genoeg armoede steek het daarin zodat je de voedselbanken niet meer nodig heb. Naast het overnemen van 2 miljard schuld nemen we ook 200. Een enkeling moet toch ook nog regeren, toch ook nodig zo af en toe.

Maar ze hebben in ieder geval met elkaar gesproken ondanks Brinkman's provocaties. Op de een of andere manier kom jij dan even met slavernij aanzetten. Veel landen ontvingen dus leningen terwijl de crediteuren wisten dat het geleende geld niet goed gebruikt werd en dat de kans klein was dat de landen het geld ooit zouden kunnen terugbetalen. Wie garandeert mij dat het over 6 jaar niet opnieuw hetzelfde liedje is? Dit gaat steeds meer lijken op een bodemloze put. En waarschijnlijk zullen de meest nutteloze belastingen omhoog gaan. Maar Bush is waarschijnlijk je held of niet bohemian.

Tijdens een muzikaal spektakel in de Amsterdamse poptempel Paradiso werd maandag een bundel gepresenteerd met gedichten over Elvis Presley. Wie heeft besloten dat ze het daar mogen verkloten. Dat is iets heel anders dan een financiŽle injectie om een gebied een niveau hoger te krijgen. Zo bezien is de schuld van de Antillen nog niet zo extreem hoog. Om te laten zien dat ze tot samenwerking bereid waren, ik denk dat ze anders niets bereikt zouden hebben. Dre , wij zijn een verkeerde maatschappij, en hoe komt dat?. Dus tot nu toe bepaalden wij alleen de inkomsten van de Antillen. Kunnen ze dan ook niet omdat alles bewaakt wordt in Den Haag. Raar is het dat dit niet de eerste keer is en we er niets van leren. En maar volhouden dat het geld om de crimnaliteit op de Antillen aan te pakken goed besteed is. Dan waren de Antillen binnen 4 jaar het economisch centrum van Zuid Amerika zijn met bouwprojecten zoals Dubai en een booming economie.

Zo te zien heeft Balkenende zijn VOC-mentaliteit duidelijk ingeruild voor een WIC-mentaliteit. We draaien de rollen gewoon om en gaan daar met zijn allen genieten van het uitzicht. Arme eilanden, dan kan je ze toch niet aandoen, ze zullen het weinige dat ze hebben ook nog eens met haar willen delen. Die kent de waarde van geld nog niet echt waarschijnlijk. Op de een of andere manier is Den Haag niet in staat om controle uit te oefenen op deze eilanden. Kom op wilders laat zien waar je voor staat en houd die domme leugenachtige figuren tegen. Dit is goed geld naar kwaad geld gooien, dat werkt niet en stimuleerd alleen slecht en onverantwoord financieel gedrag.

De bewoners van de eilanden zijn zelf verantwoordelijk voor hun leven of horen het tenminste te zijn. Mensen, dit geld wordt graag betaald door Onze Overheid. Soms is het juist goed om een knuppel in het hoenderhok te gooien, het pluimvee schrikt zich lam en probeert te redden wat er te redden is. Je weet toch ook wel dat ze al jaren grotendeels autonoom zijn.