Schuldeisers

Hoe je ze te vriend Ún buiten de deur houdt!

schulden
Kunstuitleen van het museum Het Kruithuis in Den Bosch.

Kunst Lenen Bemiddelt tussen beeldende kunstenaars en particulieren, bedrijven en instellingen. Een gedeelte van de collectie is online te bekijken. Kom eens langs bij de 'Kunstbieb'! Lees hier het laatste nieuws. Wijzigingen van je vermelding kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week doorgeven. Kunst zorgt voor sfeer en geeft nieuwe kleur aan het interieur. Een of meerdere van de bovenstaande links komen uit Open Directory Project. Verhuurt kunstzinnige fotografie aan bedrijven en instellingen voor op de werkplek of in de ontmoetingsruimte.

Grote collectie moderne kunst voor iedere liefhebber op meerdere locaties. Het grootste deel van de collectie is uiteraard uitgeleend. Met lijst en links van uitleencentra, een agenda, informatie over kunstenaars, exposities en evenementen. Briels, Corneille, Cremer, Diem, Doring, Schulten, te Wierik e. Het werk van kunstenaars uit heel Nederland wordt in de collectie vertegenwoordigd.

Sfeer, stijl en uitstraling; dat is de kunst van kunst. Help build the largest human-edited directory on the web. Over de kunstuitleen, in het centrum en in de wijken. Een groot gedeelte van de collectie is online te bekijken. Zadkine Kunst verhuurt en verkoopt originele kunst aan bedrijven, instellingen en particulieren. Particulieren kunnen het aankoopbedrag in termijnen betalen. De zorgvuldig samengestelde collectie kenmerkt zich door grote verscheidenheid en bestaat uit ruim 3000 werken van circa 400 kunstenaars. Kunstuitleen van het museum Het Kruithuis in Den Bosch. Een klein gedeelte van de collectie is online te bekijken.

De werkwijze van marlou Kursten Kunstbemiddeling is een afgeleide van haar visie. Deze worden eens per week verwerkt op de digitale gemeentegids. Artlease is een galerie die zich gespecialiseerd heeft in het verhuren van kunstwerken aan bedrijven, instellingen en particulieren.