Schuldeisers

Hoe je ze te vriend én buiten de deur houdt!

schulden
Maar incassobureaus trekken dat bedrag eerst af van de incassokosten.

Incassokosten Deze categorie bevat 5 brieven waarin bezwaar gemaakt wordt tegen extra incassokosten die in rekening zijn gebracht. Er moeten tenminste twee aanmaningen verzonden zijn. Veel vragen aan EVO-Rechtslijn over de betaling van vorderingen en dan vooral over hoge incassokosten. De grote bulk van kleinere incassobureaus is geen lid van de NVI. Wanneer de incassokosten op de juiste manier zijn berekend dan mag het incassobureau betalingen inderdaad eerst aftrekken van die incassokosten. Let op! De meeste deurwaarders houden er een incasso-afdeling op na.

De verkoper bedingt bij de verkoop dat alléén zijn eigen algemene voorwaarden van toepassing zijn en daarin is een clausule opgenomen over boeterente en incassokosten. De schuldenaar was niet in staat te betalen maar biedt een redelijke betalingsregeling aan. Maar incassobureaus trekken dat bedrag eerst af van de incassokosten. Leuke ontdekkingen Ik deed vandaag twee leuke ontdekkingen. Rechters hebben allerlei regels bedacht over incassokosten. De schuldenaar de vordering heeft betwist en heeft aangegeven hoe dan ook niet te zullen betalen. De juiste incassokosten zijn ? 44, zie de staffel en niet ? 67,-.

Let er daarom op of de deurwaarder als deurwaarder of als incassobureau optreedt. In het exploot staat de datum gemeld waarop de rechtszaak voor het eerst dient. Vervolgens wordt er rekening gehouden met uw burgelijke staat en uw leeftijd. Dit is de reden waarom wij bij de incasso-opdracht altijd op de hoogte moeten worden gesteld of u als opdrachtgever als btw plichtig is aan te merken. Zij brengen de kosten vrijwel altijd terug tot de regels van Voorwerk II. Maar waar moet u nu op letten bij het snel afsluiten van een krediet. Er zijn onder de categorie huur ook weer 5 voorbeeldbrieven bijgekomen.