Schuldeisers

Hoe je ze te vriend én buiten de deur houdt!

schulden
Meer dan 4000 kunstwerken van 500 kunstenaars maken deel uit van onze collectie.

Kunst Lenen Steeds meer mensen kiezen voor originele kunst in huis. Een klein gedeelte van de collectie is online te bekijken. De zorgvuldig samengestelde collectie kenmerkt zich door grote verscheidenheid en bestaat uit ruim 3000 werken van circa 400 kunstenaars. Een groot gedeelte van de collectie is online te bekijken. De kunstuitleen beschikt over rrn gevarieerde collectie kunstwerken van in Nederland werkende professionele kunstenaars. Het grootste deel van de collectie is uiteraard uitgeleend. Galerie in Utrecht met een collectie hedendaagse kunst, gespecialiseerd in het verhuren van kunstwerken aan bedrijven, instellingen en particulieren.

ArtChoices biedt u een ruime keuze uit een steeds wisselende collectie kunstwerken. Op onze monumentale locatie ontmoet oude ambacht en moderne artistiek elkaar. De kunstuitleen is hiervoor een uitstekend instrument. Bij bovenstaande abonnementen spaart u de helft van het maandelijkse bedrag. Meer dan 4000 kunstwerken van 500 kunstenaars maken deel uit van onze collectie.

Het Duitse Kunstversand verkoopt zowel origineel grafisch werk als beperkte oplagen van bekende kunstenaars als Roy Lichtenstein prijzen van 617 tot ruim 20. Een gedeelte van de collectie is online te bekijken. Verhuurt veelal vanuit de stedelijke cultuurcentra werken van jonge Vlaamse kunstenaars aan particulieren en bedrijven. Over de kunstuitleen, in het centrum en in de wijken.

Bemiddelt tussen beeldende kunstenaars en particulieren, bedrijven en instellingen. Wil hedendaagse beeldende kunst bekend maken bij een zo groot mogelijk publiek. Verhuurt kunstzinnige fotografie aan bedrijven en instellingen voor op de werkplek of in de ontmoetingsruimte.