Schuldeisers

Hoe je ze te vriend ťn buiten de deur houdt!

schulden
Meer informatie over het aanvragen van een faillissement.

Een soortgelijke oplossing als in een faillissement. Ondernemers met schulden, klik hier voor meer informatie. Somige mensen denken dat ze door een faillissement van alle schulden af zijn. Uw email-adres blijft vertrouwelijk, Nieuwsbank gebruikt het alleen voor deze transactie. Of het aanvragen van een faillissement de moeite loont is onder meer afhankelijk van de hoogte van uw vordering, de vermogenspositie van uw debiteur en vooral ook van uw plaats in de rangorde van schuldeisers.

Wanneer de rechtbank het faillissement vernietigt is de nachtmerrie voorbij. De schuldenaar wordt daarvoor opgeroepen; hij mag zich verweren. Voor het aanvragen van een faillissement zijn slechts twee schuldeisers nodig. Indien u nadere informatie wenst naar aanleiding van dit artikel, dan kunt u contact opnemen met mr. Schuldeisers dreigen binnenkort het faillissement aan te vragen van Air Exel, een onderdeel van de ExelAviationGroup, met 300 werknemers. In de loop van de ochtend wordt de formele uitspraak van de rechtbank verwacht. Het faillissement wordt geacht nooit te hebben bestaan. Daarom is het aanvragen van het faillissement in deze situatie vaak het beste.

Indien het faillissement onterecht is aangevraagd, dan zal de aanvrager van het faillissement door de rechtbank worden veroordeeld om deze kosten te betalen. Mijn onderneming is failliet en de inventaris is verkocht. Meer informatie over het aanvragen van een faillissement. Vul daartoe onderstaand formulier in en klik op "betalen". Schuldeisers hebben het faillissement aangevraagd van Air Exel Netherlands BV, onderdeel van de Exel Aviation Group, waarvan zakenman Erik de Vlieger grootaandeelhouder is.

Twee maanden geleden kon Air Exel een faillissement nog voorkomen. Let op de datum van dit persbericht, het kan verouderd zijn. Als uw werkgever niet kan betalen, dan geldt dat waarschijnlijk niet alleen voor uw salaris. Wijzig uw huidige dienst, voeg opties toe of verander instellingen binnen uw huidige dienst. Leveranciers willen slechts leveren als eerst de oude schuld is betaald. Er werd toen een betalingsregeling met schuldeisers getroffen. Bart Drechsel stapte begin deze week op wegens een conflict met De Vlieger. Air Exel heeft alle vluchten vanaf Maastricht en Eindhoven gecanceld.

Air Exel schermt dinsdagavond echter met een akkoord en nieuwe financiers. Hieronder ziet u de eerste 100 woorden van het door u opgevraagde persbericht, na betaling kunt u het hele persbericht lezen. De onderneming praat met twee potentiŽle investeerders over een financiŽle injectie. Bij de vereffening kan de curator met veel problemen te maken krijgen. Toch lukt het regelmatig om een dergelijk akkoord te bereiken. Na ontvangst van uw betaling kunt u het bericht dan terugvinden onder uw Favorieten of Bladwijzers. Ook het moederbedrijf EAG, ExelAviatonGroup, zit in grote problemen. Hierdoor zult u bepaalde onderdelen van de site niet kunnen gebruiken. Woensdag komt hij met meer informatie over de toekomst van Air Exel. Hij zal hiervoor van de bankier een zogenaamde boedelkrediet bedingen.