Schuldeisers

Hoe je ze te vriend én buiten de deur houdt!

schulden
Meer weten over het Doorlopend Krediet. Download dan het prospectus Doorlopend Krediet.

Doorlopend Krediet Kwijtschelding van de openstaande schuld bij overlijden van een van de kredietnemers voor de 75-jarige leeftijd uitgezonderd achterstallige betalingen. Een variabel rentepercentage, lager dan de rente bij rood staan op uw privérekening. Is het voor u wellicht interessant om uw huidige leningen te laten oversluiten naar de Postbank? Doe de leentest en u weet het meteen. En u kunt de afgeloste bedragen weer opnieuw opnemen. Achterstallige termijnen blijven gewoon verschuldigd. Een rentestijging of –daling heeft wel invloed op de looptijd van uw lening.

Acceptatie door Centraal Beheer Achmea Bancaire Diensten. Dit filmpje legt uit hoe u gemakkelijk uw leenbedrag kunt berekenen met de leenmeter. Vraag direct de vrijblijvende offerte aan en profiteer van onze lage rente. Minder bekend is dat het reeds drie jaar op rij wordt aanbevolen door de Consumentenbond Geldgids. Centraal Beheer Achmea maakt lenen voor u voordeliger, gemakkelijker en sneller. Profiteer van deze aantrekkelijke lening! Vraag direct een offerte aan. Binnen die limiet kunt u vrij geld opnemen en aflossen. Uiteraard betaalt u alleen rente over de bedragen die u opneemt.

Als de rente wijzigt, blijft uw maandelijks termijnbedrag gelijk. En erop wachten hoeft niet meer, want het wordt direct op uw Girorekening gestort. Onbeperkt meer of volledig aflossen, zonder extra kosten.