Schuldeisers

Hoe je ze te vriend ťn buiten de deur houdt!

schulden
Meestal kunnen wij daarbij terugvallen op familie of vrienden.

De Kredietbank Rotterdam KBR is een afdeling van Sociale Zaken en Werkgelegenheid SoZaWe. Het dagelijks bestuur wil een deel van het geld terugvorderen. Meestal kunnen wij daarbij terugvallen op familie of vrienden. Om de maritieme route van het dorp naar het einde van de pier aantrekkelijk te maken worden er jaarlijks projecten gefinancierd door het Havenbedrijf. Als dat niet lukt kunnen we de hulp inroepen van professionals. Let op de datum van dit persbericht, het kan verouderd zijn.

Zie voor meer informatie ook de onderstaande downloads Besluit Bijstandsverlening Zelfstandigen en Schuldsanering voor zelfstandigen. Hiervoor moet je wel eerst registreren en inloggen. De mogelijkheid bestaat dat u uw eigen woning moet verkopen. Komt u als ondernemer in financiŽle problemen, neemt u dan contact op met de Kamer van Koophandel in uw regio. Deze wensen moeten uiteraard gericht zijn op leefbaarheid en maritiem. Peter Hersmus 44 jaar is deelnemer van het project Home Sweet Home. Bewoners van Hoek van Holland worden jaarlijks opgeroepen om hen wensen kenbaar te maken.

De organisaties in Zevenkamp, Nesselande, Het Lage Land en Prinsenland blijken nu echter te veel geld te heben gespaard. Vul daartoe onderstaand formulier in en klik op "betalen". Op een groot aantal terreinen hebben wij die professionals. Hebt u vragen over de betaling bel dan de Nieuwsbank helpdesk, hebt u vragen over de inhoud van het bericht, kijk dan naar de adresgegevens in het bericht zelf of volg de link naar de originele vindplaats. Een deel mag worden besteed aan een activiteit of verbouwing. Het beschermen van het online bedrijfsimago gebeurt al langer. Het gebruik van dit persbericht is aan voorwaarden gebonden.