Schuldeisers

Hoe je ze te vriend Ún buiten de deur houdt!

schulden
Met de Giropas kunt u betalen en pinnen, ook in het buitenland.

Betalen Door op drukke plaatsen en drukke tijden een iets hogere prijs te betalen maken we slimmer gebruik van de capaciteit van de weg. In de nieuwe plannen zijn de bonden bereid interlands voortaan te plannen op dinsdag en zaterdag in plaats van woensdag en zaterdag. Kies de betaalrekening die past bij uw manier van betalen. Met Mijn Postbankpas kunt u uw eigen Giropas ontwerpen. Met de Giropas kunt u betalen en pinnen, ook in het buitenland. Toen werd al bekend dat clubs kunnen rekenen op een bedrag van 4500 euro per dag dat een speler actief is op een EK.

Het vermoeden bestaat dat deze zaak, en vergelijkbare van het Franse Olympique Lyon en het Spaanse Atletico Madrid, nu gesloten wordt. De spelers zouden zodoende een dag extra rust krijgen voordat ze in het weekeinde weer voor hun club actief zijn. Maar het was ook logisch dat de clubs die internationals leveren meedelen in de opbrengsten van het interlandvoetbal. Spelers hoeven in de nieuwe plannen ook nog maar een keer per jaar beschikbaar te zijn voor vriendschappelijke interlands op een ander continent.

Het bedrag dat daarvoor wordt vrijgemaakt bedraagt 175 miljoen euro, zo werd maandag tijdens een persconferentie in Nyon bekendgemaakt. De G14 gaat binnenkort op in een nieuwe belangenvereniging waarin 103 clubs uit 53 Europese landen zitting zullen nemen. De bijdrage is bedoeld om een einde te maken aan de lang gekoesterde wens van topclubs, nu nog verenigd in de G14, een vergoeding te ontvangen wanneer een speler geblesseerd terugkomt na een interland. Er moet iets gebeuren om de doorstroming op de Nederlandse wegen te verbeteren.

Als Rob Witschge tijdens het voetballen last kreeg van zijn lange haar ging hij meteen naar de kapper. Ook zijn de eisen voor rijkere landen hoger dan voor armere lidstaten. Wilt u weten hoe u geld kunt overmaken vanuit of naar het buitenland? Hier vindt u heldere uitleg over alle mogelijkheden. De Chippas is een aparte pas, snel en handig voor kleine bedragen. Daarnaast zullen proeven worden opgezet om de verschillende onderdelen van de techniek te testen.