Schuldeisers

Hoe je ze te vriend Ún buiten de deur houdt!

schulden
Mijn schulden aflossen door een boek te schrijven over hoe ik mijn schulden aflos.

Schuld Aflossen Wil je alles weten over het BKR? Lees dan de special over het BKR. Voorkom onenigheid in bedrijf en familie door vooraf alles vast te leggen. Als je boek dan goed verkoopt kun je dit ook wel in drie jaar bereiken. Dit wordt een prachtige, symbolische afronding straks. Overigens is het altijd verstandig om kleine kredieten af te lossen indien mogelijk. Een heel andere mogelijkheid is het schenken van geld om het kind een levensverzekering te laten kopen. Gaaf ben benieuwd naar je boek ga het ook kopen want vind je log erg geestig en leuk.

Het is dan daarna wel de bedoeling niet weer in de problemen te geraken. Naar bovenOver drie jaar wil ik stoppen met mijn bedrijf. En ik gun het je van harte om een man in bonus te zijn. En daarna lekker gaan stappendat heb je wel verdient.

Als dat lukt moet je ook rente en de gerechtelijke kosten betalen. Het is maar net hoeveel u wilt verdienen na uw pensionering. Man, wat ben je een geluksvogel! Nee, niet helemaal, je hebt het gewoon eigenhandig verdiend. Ik moet wel nog even bekijken of ik het wel kan betalen, want dat kan nog wel eens een probleem zijn. Een koper? Ik denk dat bijna alle vaste lezers hier al wel staan te trappelen om dat boek. Ben zo onwijs trots op je, dat is niet in nette woorden uit te drukken.