Schuldeisers

Hoe je ze te vriend Ún buiten de deur houdt!

schulden
Mijn zoon vind dat hij teveel kostgeld moet betalen.

Nibud Kostgeld Nee, als het waar is wat je zegt, vind ik het een groot bedrag. Dit omdat ik studeer en mijn zusje full-time werkt. Ik vind dat zij die kosten ons gewoon moet betalen. Wij zullen ze nooit het "vel over de oren trekken".

Hij zorgt maar dat hij een baan heeft, in zijn vak of via uitzendburo. Ik wou een halfjaartje stoppen en even iets anders doen. Spulletjes en frutseltjes en dergelijke moet k gewoon allemaal zelf betalen. Volgens mij vader wordt dit ongeveer 750 euro netto. Welnu ik stel voor dat je in die auto van je gaat wonen. Ik volg een opleiding en verdien daarbij 480 euro per maand. Ik ben 31 jaar en moeder van twee kinderen en getrouwd. Waar zijn we dat kwijtgeraakt? denk toch niet altijd aan jullie zelf. Mijn zoon is 23 jaar wil nog niet op zichzelf wonen. Misschien moet jij van die 1050 maar eens op je zelf gaan wonen. Nu 8 maanden later, hij neemt veel meer op dan het afgesproken bedrag.

Dit is geen voorbeeld voor mensen met een modaalinkomen. En ja de beurs voor thuiswonenden is ook niet echt veel he. Dat geld dus ook voor kleding die ze graag willen hebben. Ik vind dit ook voor mijn zoon een redelijk bedrag. Ik vind 2 tiende wel genoeg van de totale kosten die betaald moeten worden. Dat is toch niet eerlijk? Ik ga 560 euro per maand verdienen. Ik ben een jongen van 17 jaar en ik ga met mijn school 450 euro verdienen. Jij doet alsof werk echt hel is, maar zo erg is het niet. Mijn zoon van bijna 19 werkt en heeft een inkomen van 780. Wij hebben met liefde veel kosten voor onze rekening genomen. Mijn dochter is ook weer thuis komen wonen naar dr scheiding.

Ik help mijn ma natuurlijk wel met van alles en doe een boodschap o. Dat is altijd handig als je dan iets wil kopen voor later. Elk kind wil met de mode mee en wil wel wat anders aan! Ik ook. Mischien kan je uitgaven die je ouders maken wegstrepen. En als je dan 24 bent of zo, dan kan je altijd nog gaan werken. Mijn zoon werkt ook, en verdient hiermee ongeveer 600 euro. Iedereen wil dingen hebben! Alle kinderen zeuren om dingen, zo gaat dat nu eenmaal. Maar daar kom je vanzelf overheen zullen we maar denken.