Schuldeisers

Hoe je ze te vriend én buiten de deur houdt!

schulden
Nagele is hierbij het beroemde voorbeeld van hét ideale dorp.

Hulp Bij Financiele Nood Volgens wethouder Jaap van der Est is het een unieke situatie dat de gemeente een stichting eenmalig helpt omdat zij in financiële nood zit. Hier werd voor het eerst een groot gebied geheel op de tekentafel ontworpen. Het is namelijk mogelijk om online gewoon lekker warm achter je computer te collecteren voor Stichting in Nood. Tien groendorpen liggen allemaal op gelijke fietsafstand van elkaar rond de centrale plaats Emmeloord. Vanaf vandaag kunt ook u zich sterk maken voor Stichting in Nood. De dorpen zijn Creil, Espel, Rutten, Nagele, Ens, Luttelgeest, Marknesse, Bant, Tollebeek en Kraggenburg. Bij het dorp Luttelgeest is de Orchideeënhoeve met verschillende exotische orchideeëntuinen uitgegroeid tot een attractie waar zelfs buitenlanders op af komen.

Nagele is hierbij het beroemde voorbeeld van hét ideale dorp. Het dagelijks bestuur gaat akkoord met de nota ´Fietsparkeren in Amsterdam-Noord´. Op dit moment is Stichting in Nood zich ook sterk aan het maken voor diverse projecten in Ghana. Hier werden de beste eigenschappen van een dorp én van een stad toegepast. De Noordoostpolder is een mooi voorbeeld van de maakbare maatschappij. Op 27 april bespreekt de commissie Sociale Zaken de uitwerking van het plan van aanpak. Dit doormiddel van een donatie van 70 computers aan basisscholen in Elmina Ghana. Een expositie in de voormalige kerk vertelt je hier meer over. De poldertoren geeft het exacte midden van de Noordoostpolder aan.

Tegenwoordig zijn de snelweg A6 tussen Lelystad en Joure en de autoweg N50 tussen Emmeloord en Kampen de voornaamste verbindingswegen.