Schuldeisers

Hoe je ze te vriend Ún buiten de deur houdt!

schulden
Niet als je zonodig een auto onder je kont moet hebben nee.

Auto Schulden Ik ga niet op vakantie omdat ik dat geld gebruik voor bijzondere onvoorziene uitgaven. Alleen als je de mazzel hebt dichtbij een baan tegen het lijf te lopen, zou je het met de fiets af kunnen. Maar, op afbetaling kopen wordt dan toch goedkoper? Jawel, alleen denk ik dat de aanbieders er niet zo veel zin in meer hebben, en in ieder geval de credietwaardigheid van een klant kritischer zullen bekijken. Die betalen we over het algemeen gewoon door slim met geld om te gaan en ervoor te sparen ipv te lenen. Om maar niet spreken van de hoeveelheid uitjes die betaald moeten worden voor ze omdat de scholen daar geen geld voor hebben. Je kunt ze dus niet zonder meer met elkaar vergelijken. Met dit soort regelingen in het vooruitzicht ben ik bang dat mensen gewoon in het zwarte gat duiken en op dit vangnet gaan rekenen.

Bij Nederlandse gezinnen komt meer geld binnen door de stijgende werkgelegenheid en hogere lonen. Ik ga verder naar de kg slager omdat dat ook goedkoper is. Lenen doe je bewust ja, en dan ineens is je baan weg en zit je dan. Veel van dit soort gezinnen gaan er letterlijk kapot aan , ik als werkgever moet vaak mijn uiterste best doen om ze te begeleiden omdat de schuldsanering gewoon vol zit en er wachtlijsten zijn van soms maar dan 1,5 jaar. Dit onderdeel is enkel zichtbaar voor geregistreerde gebruikers.

Maar ja, hierdoor zullen ze ook inkomsten mislopen de overheid dus wat doe je, de gasprijs weer extra omhoogschroeven. Enige wat de staat doet is regelgeving aanscherpen waar ik voorstander van ben en dit gaan controleren, ook die boete welke fors opgekrikt wordt, is helemaal goed. Dat geld komt uiteindelijk bij mij en andere mensen vandaan die wel alles goed betalen. Dit percentage is de wettelijke rente plus een verhoging van 12 procent. Kan je de bekende rente niet betalen dan moet je niet roodstaan. Maar nee, probeer zoveel mogelijk geld te genereren met zo weinig mogelijk ongemak is volgens mij het motto van de overheid. Met monica ben ik het meestal oneens, in dit geval niet.