Schuldeisers

Hoe je ze te vriend Ún buiten de deur houdt!

schulden
Nieuwe categorie Er is een nieuwe categorie bijgekomen, namelijk incasso.

Voorbeeld Incasso Voorbeelden van het gebruik van een Rechtsbijstand Verzekering. Een eventuele aangevraagde wijziging in de abonnementsvorm snelheid is doorgevoerd. We zijn namelijk een incassobureau dat werkt met het no cure, no pay systeem. Het winkelen gaat hier precies hetzelfde als bij 'Winkelen'. Voorbeeld van gebruik van een rechtsbijstand verzekering. Maar waar moet u nu op letten bij het snel afsluiten van een krediet.

Een voorbeeld is het bekijken wat u al eerder heeft besteld of het maken van een verlanglijstje. Voor rapporten over Nederlandse bedrijven bieden wij u twee variaties. Nieuwe categorie Er is een nieuwe categorie bijgekomen, namelijk incasso. Wat u wel eventueel kunt doen en wat wij op prijs zouden stellen, is alleen de nummers van het bestelnummer vermelden. Deze nieuwe categorie heet bezwaren of klachten en bevat momenteel 3 voorbeeld brieven over diverse onderwerpen. Onze werkwijze kenmerkt zich door eenvoud en effectiviteit.

Deze categorie bevat 5 brieven waarin bezwaar gemaakt wordt tegen extra incassokosten die in rekening zijn gebracht. Deze categorie is nu wel redelijk gevuld dus de volgende update zal in een andere categorie zijn. Deze nieuwe categorie genaamd werkzaamheden, bevat voorbeeld brieven die tonen hoe u schriftelijk bezwaar kunt maken tegen werkzaamheden die u heeft laten uitvoeren. Ik heb mijn bestelling betaald, maar ben vergeten het bestelnummer te vermelden. Voorbeeld van gebruik van een rechtshulp verzekering. Als ouders heeft u een weigeringstermijn van 30 kalkenderdagen. Misschien wel zo klein dat u denkt, als ik dit via een incassobureau laat innen, kost het meer dan dat het opbrengt.

Er zijn onder de categorie huur ook weer 5 voorbeeldbrieven bijgekomen. Het restant aan overblijfgeld wordt meegenomen naar het volgende schooljaar. Ook zijn er weer 5 nieuwe voorbeeldbrieven toegevoegd onder de categorie huur. Zet deze stap niet te lichtvaardig, alleen als het niet anders meer kan. De weblog moet natuurlijk ook nog aangepast worden, dit hoop ik in de loop van deze week te kunnen doen. We weten dan ook welke belangen er bij onze opdrachtgevers spelen.