Schuldeisers

Hoe je ze te vriend Ún buiten de deur houdt!

schulden
Nou wil ik gaan sparen om mijn moeder af te gaan betalen.

Ik Heb Schulden Waar we last van hebben?? We lijken net een stelletje pubers op die msn. Maar dat geldt ook als je gewoon in Nederland woont. Ik ben erg onzeker en het kost me moeite om me staande te houden. Ze kunnen je wel helpen om orde op zaken te stellen en goede afspraken te maken met jouw schuldeisers.

Nou wil ik gaan sparen om mijn moeder af te gaan betalen. We dagen elkaar uit, sturen ladingen kusjes via de webcam, en kunnen beiden niet rustig meer op de stoel zitten chatten. Houd er rekening mee dat het aflossen van schulden niet eenvoudig is. We zitten nu elke dag op de msn te chatten en via de webcam te kijken naar elkaar. Hoe doen jullie dat? Want ik koop nou bijv ook geen kleren ofzo en toch is het geld helemaal op. Leen alleen geld als je zeker weer dat je het snel weer kunt terugbetalen. Voor een eventuele verhuizing zal ik mijn krediet ook behoorlijk moeten verhogen, als dat niet kan is de BelgiŰ-route voor mij onmogelijk.

Alleen als je achter gaat lopen heb je de poppen aan het dansen. Je bent als het goed is na 6 maanden weer terug en niemand heeft wat gemerkt. Dit onderdeel is enkel zichtbaar voor geregistreerde gebruikers. Zoals hier boven staat, geen slapende honden wakker maken. Nou moet ik daar wel mijn school van betalen 2500 euro, volgende maand weer 500, en mijn mobiel rekeningen, sporten, verzekeringen. En hij mag niet meer terugkomen! haha! De plekken zijn heel mooi aan het genezen, en hij zal er ook geen littekens aan overhouden.

Ik zit er wel aan te denken om het maandbedrag te proberen hoger te zetten, zodat het wat sneller gaat. Het is zeker niet zo dat hulpverleners de problemen voor je kunnen oplossen. Dus ik wil eigenlijk in 7 maanden tijd 3500 euro SPAREN.

Via internet bankieren kan ik ook gewoon mijn bankzaken blijven regelen. De praktijk is dat als je gewoon je bankrekening in Nederland aanhoudt en netjes de afgesproken termijnen betaalt, dat niemand zich er druk om maakt. Hij durft het nu gewoon niet aan, en ik wil wel, maar kan voorlopig niet samenwonen.