Schuldeisers

Hoe je ze te vriend én buiten de deur houdt!

schulden
Nu hebben de duitsers even veel schulden als de hollanders dus er is niets loos.

Veel Schulden Nog even wachten en we zijn weer in de dertiger jaren van de vorige eeuw. Als de situatie dus verandert , ga je het schip in. Polen halen we hier naar toe die voor 6 euro best die werkzaamheden als schilder, bonenplukker enz. Op de schilderijen van Jan Steen is het vaak een bende, maar wel een vrolijke bende. Over Diederik SchmullDiederik Schmull probeert de essentie te vatten in één handgeschreven en getekend A4-tje. Wat te denken van die GEMEENTEN? Hebben die dan geen. Dat u nu komt beweren dat Netsol een dubieus bedrijf is zijn mijn zaken niet.

Heb voorlopig nog een paar kilo goud in de bank, ter zekerheid. Over Bankieren om vervolgens in de wapens te komen. Nah, mooi toch? Vroegah was de gulden net zo hard als de mark. Tenslotte wil ik ook wel vermelden dat ik het netjesvindt van Dhr.

Dit is een historische opwaartse doorbraak van Goud . Goed of slecht nieuws?Uitstekend nieuwsGoed nieuwsTja. De meeste mensen in Duitsland, vooral in grote steden, huren van wooningbouw kooperaties. Ga je licht eens in Japan opsteken, een land wat geteisterd word met deflatie, je leent geld en in een gunstig geval krijg je yennen toe.