Schuldeisers

Hoe je ze te vriend én buiten de deur houdt!

schulden
Online geld lenen! Terug te betalen zoals u zelf wil.

Auto Lenen Carpoolen en autodelen zijn verlengstukken van het openbaar vervoer, ze bieden een duurzaam alternatief als het openbaar vervoer geen oplossing heeft. Vooral de belbus en de avondlijn hebben veel succes. Online geld lenen! Terug te betalen zoals u zelf wil. De uitgestippelde routes kunnen wijzigen, bijvoorbeeld wanneer een leerling verhuist of van school verandert.

De kogel is door de kerk! U staat op het punt om een auto te kopen! Een nieuwe of een occasie, het is steeds een belangrijk moment. Holsbeek ligt tussen de E314 en de Diestsesteenweg, twee drukke wegen tijdens de spits. Directeur-generaal Ingrid Lieten legt uit waarom De Lijn initiatieven als autodelen, carpoolen en mobiliteitswinkels draagt of steunt. De carpooldatabank mikt in de eerste plaats op het woon-werkverkeer. Bus en fiets zijn waardige alternatieven voor de auto. Zij kunnen u adviseren over de bereikbaarheid van uw regio.

Wij bieden u een financiering voor uw auto, moto en werkzaamheden. De Mobiliteitswinkel in Antwerpen is een pilootproject, en kadert momenteel binnen de werken aan de Antwerpse Ring. Het grootste voordeel van autodelen is wellicht dat de kosten bijna helemaal afhankelijk zijn van het gebruik. Elk personeelslid kon een individueel op maat gemaakt reisadvies ontvangen. Nous vous offrons des financements pour votre auto, moto et travaux.

De Lijn rijdt niet enkel met bussen en trams, ze participeert ook in de carpooldatabank en in projecten van autodelen. De Vlaming staat nu veel positiever tegenover het openbaar vervoer dan pakweg tien jaar geleden. Wij brengen geld in en stellen ons netwerk ter beschikking van initiatieven als autodelen en carpooling. Recent hebben we bijvoorbeeld een groter schuilhuisje geplaatst aan een halte waar veel kinderen de bus nemen naar Aarschot.

Wilt u uw plannen niet langer uitstellen, maar uw spaargeld niet aanspreken? Dan is een lening op afbetaling bij Dexia Bank iets voor u. Want de kostprijs van een woning, die betaal je niet in één keer af maar spreid je over verschillende jaren. Door veel aandacht te schenken aan het openbaar vervoer maken we duidelijk dat de bus voor sommige verplaatsingen een goed alternatief kan zijn. De Technische Dienst van onze gemeente poetst de andere.