Schuldeisers

Hoe je ze te vriend Ún buiten de deur houdt!

schulden
Onze dochter van 19 hoeft nog geen kostgeld te betalen.

Nibud Kostgeld Verjaardagskado's, ach gut, ze kregen niet eens alles wat ze vroegen. Ik vind het heel erg om te lezen wat voor egoistisch mens u bent. Wij hebben met zijn vieren 960 netto pm en daar betalen wij ook de auto van. Jaja, de jongeren kunnen hier niks aan doen ach laat me niet lachen. Betaal zelf mijn kleding + persoonlijke wa verzekering.

Hij heeft nu af en toe een baantje bij een uitzendbureau. Kijken of je dan nog zo rojaal kunt omgaan met je geld. Dadelijk vervalt mijn uitkering, en ze willen het er niet over hebben. Ik loop dus in goedkopere kleding als ik al wat koop. Chantal want zo heet ik, zal ik nog 1 keer reageren. Normaal is 250 euro een redelijk bedrag als je full-time werkt. Ik heb een hele zolder voor mezelf met wc douche en keukenblok. Right! visuals is gevraagd om een printing on demand tool te ontwikkelen voor een informatiekiosk met touchscreen.

Ik als moeder heb tijdelijk een zoon in huis met fin. Sommige dingen in het leven heb je niet voor het kiezen. We hadden een vastbedrag afgesproken, wat vrij opneembaar op zijn rekening staat. Ik betaal belastingen, huur en gas en licht, eten en drinken etc. Hierdoor krijg ik van mijn ouders toch wel iets meer 'recht'. Want ik wil graag mijn kind een goeie toekomst geven, maar nu. Tevens heeft mijn vader gezegd dat hij het misschien voor me opspaart. Ik heb na mijn school even gewerkt, maar heb nu geen werk en geen inkomen meer. Ze heeft zelf gekozen om full-time te werken en met school te stoppen. Nu betaal ik mijn ouders iets van 250 euro in de maand dat vind ik redelijk. Welnu, mijn zoon heeft sinds kort en baan die hem ongeveer 800.

Mijn oudste twee kinderen hebben ernstige problemen en geen inkomsten. Het is ten eerste leerzaam om dan beter met geld om te gaan. Nou, ik ben 12 jaar en krijg 6 euro zakgeld in de week dus 24 per maand. En wat zijn de gevolgen op mijn eventuele ziekteuitkering en belasting. Het voorbeeld van het meisje van 16 jaar vind ik onreel. Probeer nog eens te praten en het dan ook van hun kant te bekijken.