Schuldeisers

Hoe je ze te vriend én buiten de deur houdt!

schulden
Onze online leenmodule helpt u bij het afsluiten van een krediet.

Goedkoop Doorlopend Krediet Onze online leenmodule helpt u bij het afsluiten van een krediet. Lenen via internet is even veilig als via de bank of via een tussenpersoon, maar wel een stuk goedkoper. Vindt u elders tóch een lagere rente? Dan betalen wij u het verschil terug.

Als het aanbod redelijk is, kan uw eigen bank hier vaak in mee. Vraag vrijblijvend offerte aan voor een nieuwe lening, of kijk hoeveel u op uw bestaande leningen kunt besparen. Zonder gedoe geld lenen? Meerdere offertes in 1 overzicht. Dit bedrijf wordt aanbevolen door de Consumentenbond Geldgids. Het is verstandig om meerdere offertes aan te vragen, zodat u uitgebreid kunt vergelijken. Profiteer daarvan! Kijk naar de actietarieven van Leengoedkoper. De tussenpersoon biedt meestal wel keuze, maar ontvangt een flinke commissie die uiteindelijk door u wordt betaald. Ook de voorwaarden ter aflossing en het rentepercentage zijn erg belangrijk. Zo vindt u snel de lening die het beste bij u past. Ook volgens de Consumentenbond is lenen via internet goedkoper.

Wat verder een goede leen tip is; bekijk de on-line gebonden rentes en leg deze voor aan uw eigen bank. Uw bank zal u zeer waarschijnlijk vriendelijk, en met een kopje koffie ontvangen, maar toont u enkel het eigen leningaanbod. Minder bekend is dat het reeds drie jaar op rij wordt aanbevolen door de Consumentenbond Geldgids.