Schuldeisers

Hoe je ze te vriend Ún buiten de deur houdt!

schulden
Ook in de overige faillissementen spelen boedelkosten een relatief kleine rol.

Rangorde Schuldeisers Faillissement De curator is thans doende met de verificatie van ingediende vorderingen. De Indiase schrijfster Kiran Desai 35 heeft gisteren de Man Booker-prize gewonnen voor haar tweede roman The Inheritance of Loss, een boek waaraan ze bijna acht jaar heeft gewerkt. Deze week werd, op een eiland in Berlijn, het Bode-museum heropend. Een veertigtal Haagse galeries en kunstcentra laten werk zien in een oude fabriek. Tijdens het Gala van de Nederlandse Dans in Maastricht zijn gisteravond de Zwanen, de jaarlijkse dansprijzen van de Vereniging Schouwburg en Concertgebouw Directies, uitgereikt. Marco Borsato is bezig met een nieuwe concertreeks. Concurrente crediteuren hebben tot dusverre de volgende vorderingen ingediend.

Samen met vier andere gebouwen vormt het een ensemble waarmee Berlijn het Louvre naar de kroon wil steken. In eigen land is hij omstreden vanwege zijn opvattingen over de Armeense kwestie. Leveranciers willen slechts leveren als eerst de oude schuld is betaald. Het was maandag in Madison Square Garden in New York een avond van tranen, staande ovaties, vreugdekreten en schormakend gelach. In het Amsterdamse stadsdeel Westerpark wordt op 14 december een kunstwerk onthuld als herinnering aan de in april overleden schrijver Gerard Reve. Het is belangrijk dat je als schuldeiser te weten komt wanneer je schuldenaar failliet wordt verklaard.

Voor de zoveelste keer is het na Mozarts dood in 1791 onvoltooid achtergebleven Requiem in Mozartstijl voltooid, waarbij ook vorige versies werden verbeterd. Vaak kunnen niet alle werknemers worden overgenomen. Als het slotgala van het Nederlands Film Festival een wedstrijd is om de Gouden Kalveren, dan heeft Paul Verhoeven die glansrijk gewonnen. De 35-jarige schrijfster Kiran Desai heeft dit jaar de Booker Prize gewonnen met haar roman The Inheritance of Loss.