Schuldeisers

Hoe je ze te vriend Ún buiten de deur houdt!

schulden
Ook mijn kinderen de oudste dan betalen kostgeld.

Nibud Kostgeld Ik vind het heel weinig, die 12,50 euro zakgeld en kleedgeld bij elkaar. Voor een student ligt de situatie toch weer heel anders. Misschien voor sommige onmogelijk maar mij lukt het best. Ik ben 19 en werk sinds 3 maanden en nog 2 maanden ofzo en dan weer school.

De rest wordt overgeheveld naar zijn spaarrekening. Ik vind het n redelijk bedrag, ze is al meer kwijt als ze iets moet huren. Zij betalen daarbij eigen zorgverzekering en kopen eigen kleding. Ga geen onnodige leningen voor dure luxe-artikelen aan. Wat een stelletje verwaande kwasten zijn enkelen hier. Als ze echt op zichzelf wil staan, moet ze de rest ook betalen. Een grotere verbazing had ik nog nooit op zijn gezicht gezien. En mijn moeder vindt het heel veilig als ik zo een mobiel bij me heb.

Als je volgend jaar weer gaat studeren, kun je evt. Dat zijn dingen waar je je leven lang wat aan hebt. Mijn dochter van 17 bijna 18 heeft sinds kort een volledige baan. Mijn moeder zit bij de ggm, en alleen mijn vader werkt. Als je op jezelf gaat wonen ben je veel meer kwijt. Ga zo snel mogelijk op jezelf wonen dan besef je beter wat de kosten zijn.