Schuldeisers

Hoe je ze te vriend ťn buiten de deur houdt!

schulden
Ook voor overnemers. Ja, voor starters die een bestaande zaak willen overnemen.

Starters Lening Het bedrag van de twee leningen samen mag niet hoger liggen dan het maximumbedrag van de starteo. Volgens de geldende wetgeving voor het Participatiefonds zijn alle sectoren toegelaten. Optimeo is een bijkomende lening op uw bankkrediet die het Participatiefonds u verstrekt in samenwerking met uw bank om de uitbreiding van uw onderneming te financieren of wanneer u uw onderneming wil uitbreiden door een overname. Zij verwijzen door naar relevante organisaties voor uw bedrijf. De duur van de lening bedraagt 5, 7 of 10 jaar en is afhankelijk van de aard van de te financieren investering.

De Solidaire lening kan met geen enkele andere lening gecumuleerd worden, ook niet met een ander type lening van het Participatiefonds. Boekhouders, Aangiftes, aangifte, aangiftes, personintrest. De Solidaire Lening werd door grote Belgische Banken gefinancierd. Place as many blank cells before the 1st day of the month as necessary.

Vlaams woningfonds voor grote gezinnen helpt met hypothecaire leningen. Evenwel kan voor de overnames van ondernemingen via de aankoop van aandelen dit laatste plafond 350. Het bedrijvencentrum stelt aan jonge ondernemers moderne kantoren ter beschikking met een mogelijkheid tot uitgebreide dienstverlening op basis van gedeelde kosten. Het Fonds staat uitsluitend ten dienste van de ambachtelijke, commerciŽle, dienstverlenende of industriŽle KMO's, van de personen die een vrij beroep uitoefenen en van de personen die zich als zelfstandige wensen te vestigen.