Schuldeisers

Hoe je ze te vriend Ún buiten de deur houdt!

schulden
Ook zijn er weer 5 nieuwe voorbeeldbrieven toegevoegd onder de categorie huur.

Voorbeeldbrieven Huur Maar waar moet u nu op letten bij het snel afsluiten van een krediet. Weblog is ook in het nieuw Vandaag heeft de weblog ook een nieuw uiterlijk gekregen. De eerste was dat we in de internet top 100 staan, op de 59ste plaats met mijnbrieven.

Deze categorie bevat 5 brieven waarin bezwaar gemaakt wordt tegen extra incassokosten die in rekening zijn gebracht. Deze nieuwe categorie genaamd werkzaamheden, bevat voorbeeld brieven die tonen hoe u schriftelijk bezwaar kunt maken tegen werkzaamheden die u heeft laten uitvoeren. Er zijn vier nieuwe brieven bijgekomen onder de categorie werkzaamheden. Nieuwe categorie Er is wederom een categorie bijgekomen. Vooralsnog bevat deze categorie slechts drie brieven, maar dit zullen er spoedig meer worden. We zullen op dit subdomein ook informatie toe gaan voegen over diverse onderwerpen op het gebied van leningen en andere financiele onderwerpen. Nieuwe categorie Er is een nieuwe categorie bijgekomen, namelijk incasso.

Deze nieuwe categorie heet bezwaren of klachten en bevat momenteel 3 voorbeeld brieven over diverse onderwerpen. Om met spoed geld te lenen kunt u bijna overal terecht. Vervolgens wordt er rekening gehouden met uw burgelijke staat en uw leeftijd. Deze categorie is nu wel redelijk gevuld dus de volgende update zal in een andere categorie zijn. De weblog moet natuurlijk ook nog aangepast worden, dit hoop ik in de loop van deze week te kunnen doen. Leuke ontdekkingen Ik deed vandaag twee leuke ontdekkingen.