Schuldeisers

Hoe je ze te vriend én buiten de deur houdt!

schulden
Persoonlijke lening met een vrij bestedingsdoel, géén hypotheek.

Lening Bank De lening zal genoteerd worden in Zürich en Amsterdam. Dat heeft Laurus donderdag voorbeurs bekend gemaakt. Persoonlijke lening met een vrij bestedingsdoel, géén hypotheek. Vraag direct de vrijblijvende offerte aan en profiteer van onze lage rente. Kom daarom eens langs op kantoor voor een passend leenadvies. Met ons Doorlopend Krediet heeft u altijd extra geld achter de hand. Kwijtschelding van de openstaande schuld bij overlijden van een van de kredietnemers voor de 75-jarige leeftijd uitgezonderd achterstallige betalingen.

Dit vijfcijferige telefoonnummer is bereikbaar binnen en buiten Amsterdam. De maximum hoogte van uw krediet wordt bepaald door de inkomsten en lasten van u en uw partner. Wil je alles weten over het BKR? Lees dan de special over het BKR. Jan Brouwer, de voormalig bestuursvoorzitter van Schuitema, wordt door de Raad van Commissarissen van concurrent Laurus voorgedragen als de nieuwe chief executive officer van het geplaagde supermarktbedrijf. In deze special gaan wij in op diverse zaken rondom de creditcard. Binnen uw kredietlimiet kunt u gemakkelijk geld opnemen. Want een nieuwe keuken is toch iets anders dan wat extra geld achter de hand voor het geval dat.

Direct geld lenen met goud, auto, motor of electronica als onderpand. Bij het Doorlopend Krediet spreekt u van tevoren een kredietbedrag af waarbinnen u vrij kunt opnemen en aflossen. AfspraakWe adviseren u graag welke leenvorm het meest geschikt is voor het doel waarvoor u het geld wilt gebruiken. Zonder enige verplichting om op te nemen, maar wel met alle flexibiliteit om uw krediet te gebruiken als u dat uitkomt.

De gehele looptijd hetzelfde vaste lage bedrag per maand.