Schuldeisers

Hoe je ze te vriend ťn buiten de deur houdt!

schulden
Regelmatige verlening van bijstand aan Europese en Amerikaanse cliŽnten met betrekking tot de uitvoering buitenlandse vonnissen en arbitrale beschikkingen.

Bijstand Nl Verlening van bijstand aan en coordinatie van de tussenkomst van Griekse advocaten voor een Belgische onderneming in het kader van een geschil tegen zijn Griekse medecontractant voor de rechtbanken van Athene. Studieresultaten naar de effecten van de Leefloonwet. Als de voorwaarden voor het recht op maatschappelijke integratie zijn vervuld, dan krijgt dat voorrang op de sociale bijstand. Het beroep wordt ingediend bij de arbeidsrechtbank van je woonplaats. Verlening van bijstand aan een belangrijke Europese onderneming in meerdere procedures die tegen de Belgische staat werden gevoerd in het kader van een belangrijke openbare aanbesteding. Wij bieden onze klanten en advocaten eveneens een technische dienstverlening en gerechterlijke tegenexpertises aan.

Onze diensten situeren zich in het voorzien van applicaties via Internet, verkoop van hardware, ontwikkeling van applicaties,. In deze hoedanigheid wordt ons bedrijf regelmatig door de gerechterlijke instanties en advocatenkantoren aangesteld om expertises te verrichten. Deze opdracht omvat zowel de opstelling van de dossiers voor de verdediging als de opstelling van de rapporten van tegenexpertise. Het centrum kan de nodige stappen zetten om je alle rechten en voordelen te verlenen waarop je aanspraak kan maken.

Soms beschik je wel over een bepaald inkomen, maar blijft dat onder het leefloon. De succesvolle verdediging van de belangen van een Duitse agent van een belangrijk Belgisch chemisch bedrijf in het kader van een in Brussel gevoerde ad hoc arbitrage. Verkoop, plaatsing en onderhoud van PC's, servers, telefooncentrales, kassasystemen, .