Schuldeisers

Hoe je ze te vriend Ún buiten de deur houdt!

schulden
Sommige hulpmiddelen worden vergoed door uw zorgverzekeraar.

Hulpmiddelen Lenen Als u voor korte tijd een hulpmiddel of verpleegartikel nodig hebt, kunt u dit lenen bij Thuiszorg midden-limburg. Wie? De gemeente Nijmegen verstrekt in het kader van de Wet voorzieningen gehandicapten Wvg rolstoelen. Er is een groot aanbod aan aanpassingen en hulpmiddelen voor mensen met een motorische beperking. In dat geval betaalt u, na zes maanden, huur aan Icare. Loophulpmiddelen vallen onder de Regeling Hulpmiddelen. Informeer bij uw verzekeraar naar eventuele vergoedingen. Huren? Lenen? Kopen? Voor al uw zorgartikelen kijkt u bij de Thuiszorgwinkel Lees verder.

Het adres voor het kopen, huren of lenen van verpleegartikelen. Bel gerust eens, de medewerkers van de Uitleen geven u graag advies. Sommige hulpmiddelen worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Dit artikel kan voor u zelf zijn, of voor iemand die u thuis verzorgt.

Informatie vindt u bij de organisatie voor de specifieke handicap van jou of je kind. Als het voor u een probleem is de uitleenartikelen bij ons magazijn op te halen, dan zorgen wij in overleg met u voor een oplossing. SamenZorg biedt die mogelijkheid in de vorm van particuliere thuiszorg. Informele zorg Mantelzorg en Vrijwillige Thuishulp. Voor andere artikelen stelt de uitleenmedewerker de indicatie. We streven ernaar alle artikelen binnen 48 uur te bezorgen. Trouwens, ook met een persoonsgebonden budget kunt u zelf uw zorg bij ons inkopen.

Indien nodig bezorgen en installeren onze medewerkers de artikelen bij u thuis. Een artikel wordt voor 7 weken in bruikleen gegeven.