Schuldeisers

Hoe je ze te vriend én buiten de deur houdt!

schulden
Studenten lenen steeds vaker geld bij de Informatie Beheer Groep.

De afgelopen drie jaar steeg het aantal afgesloten leningen fors, zo blijkt uit cijfers van de IB-Groep. Dorien Vrieling Ariena Noordman Ariena Noordman 24 is zesdejaars student Engels. Vooral studenten die uit armere gezinnen komen, schrikken er voor terug om duizenden euro’s te lenen. De resterende 250 euro kun je zelf bij elkaar scharrelen door een bijbaantje te nemen. Omdat ze geen recht meer heeft op studiefinanciering leent ze bij de IB-Groep maandelijks het maximale bedrag van 787 euro.

Vooral studenten met een prestatiebeurs doen een beroep op de IB-Groep. Ze kunnen de lening daarnageleidelijk terugbetalen. Als je daar geen zin in hebt, of je tijd liever in je studie steekt, kun je dat geld lenen. Een dagje uit met school naar één van de acht verrassende dagattracties. Over bezwaar en beroep van beslissing van de IB-Groep. Het is nietverstandig je post naar het buitenland te laten sturen. Jongeren moeten meer kunnen lenen om hun studie te betalen.

Studenten lenen steeds vaker geld bij de Informatie Beheer Groep. De stijging is wel toe te schrijven aan het grotere aantal studenten. Je moet je tijdelijke buitenlandadres in ieder geval melden bij de IB-groep. Heeft u een nieuwstip of een mooie nieuwsfoto? Mail RTLNieuws.

Wie dit jaar psychologie in Leiden wilde studeren, moest zich al voor 15 mei aangemeldhebben bij de IB-Groep in Groningen. Jan Brouwer, de voormalig bestuursvoorzitter van Schuitema, wordt door de Raad van Commissarissen van concurrent Laurus voorgedragen als de nieuwe chief executive officer van het geplaagde supermarktbedrijf. In één keer een aanvraag in dienen voor een geld lening, bij een tiental banken, metverschillende acceptatie normen. Lees hier hoe drie studenten vertellen over hun financiën. Bereken nu online uw leenbedrag en vraag een offerte aan bij Directa.