Schuldeisers

Hoe je ze te vriend én buiten de deur houdt!

schulden
Tenzij iemand kan uitleggen hoe Nederland hier beter van wordt.

Schulden Nederland Schulden ontstaan doordat je langdurig meer uitgeeft dan dat je binnenkrijgt, financieel wanbeleid dus. De toezegging van de schuldleniging is materieel, het toezicht moet maar weer afgedwongen worden. Ik besef heel goed dat de eilanden bij Nederland horen maar tevens weet ik dat ze liever op eigen benen staan.

De bovenstaande zin zegt genoeg over het niveau aldaar, jammer dat ze het gemiddelde in Nederlandomlaag halen. Kan met de beste wil van de wereld niet zien wat rechts hier nu weer mee te maken heeft, maar goed jij je zin. Tenzij iemand kan uitleggen hoe Nederland hier beter van wordt. En dan vul ik liever gaten in de begroting of haal ik de noodzaak van de voedselbanken weg. Is Nederland zoiezo verantwoordelijk voor de schuld daar. Het is een schande dat dit Deurwaarderland zo tekeer kan.

De gemiddelde Nederlander zal het volgend jaar weer in zijn beurs voelen. Gewoon oprotten met die antillen, die corrupte boevenbende moeten we lozen en snel ook. Waarom mogen de Antilianen wel zelf beslissen over hun toekomst maar wij niet over dehunne??? Wij Nederlanders betalen uiteindelijk de gepeperde rekening. Dus tot nu toe bepaalden wij alleen de inkomsten van de Antillen.

Maar ja, de rechtse figuren lopen liever te roeptoeteren om maar zoveel mogelijk indruk te maken met hun volslagen gebrek aan kennis en historisch besef dan dat ze toe willen geven dat de Antillen bij Nederland horen. In dat land moet je geen geld pompen dat is water naar de zee dragen,zet het maar te koop op markplaats misschien brengt het nog wat op. De houding van de Antillianen is al decenia erop gericht om zoveel mogelijk een eigen koers te varen en zoveel mogelijk geld uit de Nederlandse zak te kloppen. Kredietverstrekkers zouden strengere eisen moeten stellen aan hun klanten om zo grote geldproblemen te voorkomen. Nederland neemt een miljardenschuld van de Antillen over in ruil voor meer financieel toezicht. Kunnen ze dan ook niet omdat alles bewaakt wordt in Den Haag. Af en toe even naar nederland om te zien hoe het hier dan met het wanbeheer gaat. Uiteindelijk is Nederland verantwoordelijk voor deze gebieden en is het niet meer dan logisch om deze schuld te nemen en te betalen. En die werden weer bepaald door de uitgaven van die die Antillianen zelf bepaalden? En nu betalen we dan nog is 2,2 miljard maar dan hebben we ook echt alles. Die kent de waarde van geld nog niet echt waarschijnlijk. Eustatius en Saba willen directere banden met Nederland.

De staatsschuld die Nederland overneemt bedraagt 2,2 miljard euro. Ik houd van links én rechts en niet altijd van "dit óf dat". Het noorden krijgt geen steun omdat ze te grote schulden hebben. AlertPopup 'Jij hebt al een melding gedaan bij dit bericht. Van mij mogen de gebieden zelfstandig worden en zelf kiezen voor hun toekomst, eventueel nog een periode afspreken dat Nederland een bijdrage doet maar dan wel duidelijk afbouwen. Degene die dit bedacht heeft mogen ze wat mij betreft echt een rotschop geven.