Schuldeisers

Hoe je ze te vriend Ún buiten de deur houdt!

schulden
Titus 2 1 Maar gij, kom uit voor hetgeen met de gezonde leer strookt.

Oor Lenen Word-Faith gemeente waar de leer van Kenneth Hagin werd gevolgd door satelliet TV. Daaraan werken kan alleen op basis van gelijkwaardigheid. Een traditioneel culturele activiteit voor kinderen te waarborgen en te activeren. Jesus lijden voldoende is geweest en zijn volgers daar nu vrij van zijn. Aangespoord door het woord en het voorbeeld van Jezus wordt er binnen de christelijke gemeente aan gewerkt die pastorale zorg aan mensen te besteden. Je ontkomt dan wellicht niet aan om kritisch te kijken naar de eigen welvaart in vergelijking met het tekort van de minder bedeelden, waar ter wereld ook.

Een concreet project in de Derde Wereld onder de aandacht gebracht door o. Het begon allemaal met een ontmoeting tussen ene Job Chajes en Alec Kopyt. Bronnen waarover een mens al vanaf de geboorte beschikt. Maar bij hen zijn zowel het denken als het geweten besmet. Het opgehaalde geld wordt voor de helft verdubbeld door de Stichting MOV.

Titus 2 1 Maar gij, kom uit voor hetgeen met de gezonde leer strookt. Pastoraat is niet vluchten en de ander in de steek laten. Op 6 januari kunnen ze dan ook eens rustig op stap om geld in te zamelen voor een kindvriendelijk project ten behoeve van medemensen elders in de wereld. Er is veel nood onder kinderen en tieners, maar ook onder volwassenen. Een taak die binnen de gemeente aan een aantal mensen in het bijzonder is toevertrouwd.

Kinderen hebben in de maand december veel feesten; samen feesten, samen delen. Of juist in de levensloop toegesloten of dichtgestopt geraakt. De Kerk zelf erkent de geloofwaardigheid van verschillende profetische stemmen, die spreken over een naderend ingrijpen van de hemel. In mijn eigen collectie ontbreken nummers van bepaalde tijdschriften.

Betty Wierda en we zijn 31 jaar getrouwd en we hebben samen 2 kinderen. Als emeritus-predikant maakt Jan Keuning deel uit van onze gemeente. De profetische dimensie is een wezenlijke pilaar waarop de Kerk is gebouwd. Hier werd veel gedaan aan positief belijden en claimen van bezittingen en genezing. Alle scholen in Udenhout werken hieraan mee en krijgen gegevens over het doel, enz. Mensen menen als het ware over de huidige Kerk heen te kunnen springen.