Schuldeisers

Hoe je ze te vriend Ún buiten de deur houdt!

schulden
Tjonge, ik heb in ieder geval wel door dat er iets moet veranderen.

Uit De Schulden Die drive heeft goed uitgepakt op mijn werk en mijn studie. Hoe doen jullie dat? Want ik koop nou bijv ook geen kleren ofzo en toch is het geld helemaal op. Het loon van vrouwen ligt gemiddeld nog een kwart lager dan dat van mannen. Voor advies, hulp en informatie bel, mail of chat met Korrelatie.

Nou moet ik daar wel mijn school van betalen 2500 euro, volgende maand weer 500, en mijn mobiel rekeningen, sporten, verzekeringen. Dat moet ik wel combineren met het doorwerken van een pil van een boek. Het viel mij op dat afgelopen week meerdere bloggers een zware week in welke zin dan ook hebben gehad. Het geeft vertrouwen in mezelf en daardoor raak ik nog eens extra gemotiveerd. Dus ik wil eigenlijk in 7 maanden tijd 3500 euro SPAREN. Nou, dat ook weer niet, maar we verplichten je tot niets. Tjonge, ik heb in ieder geval wel door dat er iets moet veranderen. Ik heb qua inkomsten elke maand 600 euro te besteden.

De rest van de dag ingevuld met lekker rondhangen in huis en dingen doen waar we normaal niet aan toe kwamen. Zondag was helemaal een lekkere lome dag, waarop ik lekker op mijn gemak door mijn studiestof ben gegaan. Verder wil ik ook nog 1000 euro sparen voor de zomer als ik op kamer ga. Aan het begin van deze week had ik een ontzettende energy boost. Praat met je ouders over je problemen, misschien kunnen zij je helpen.