Schuldeisers

Hoe je ze te vriend én buiten de deur houdt!

schulden
Uw verzekeringen onderbrengen bij uw bankier biedt niets dan voordelen.

Advies Verzekeringen OverzichtelijkOmdat uw geldzaken en uw verzekeringen gegroepeerd zijn, behoudt u het overzicht. VoordeligU bespaart tijd omdat u slechts één aanspreekpunt hebt. Uw verzekeringen onderbrengen bij uw bankier biedt niets dan voordelen. De schade voortvloeiend uit de burgerlijke aansprakelijkheid onderworpen aan een bij wet verplichte verzekering bv.

Dexia heeft een uitgebreid aanbod verzekeringen die voor elk wat wils bieden. Als dat het geval is, kunt u nog altijd een gerechtelijke procedure aanspannen. Advies op maatUw bankier kent uw privésituatie en uw noden. Zo bespaart u niet vele euro's , maar bent U zeker dat U optimaal bent verzekerd . Wij bieden u professioneel advies over uw brandverzekering, autoverzekering, gezinspolis, arbeidsongevallen, BA-uitbating, reisverzekering, hospitalisatie, gewaarborgd inkomen en levensverzekering.

Bovendien betaalt u nooit te veel, want u vermijdt overlappende verzekeringen. Bent u een flexibele teamspeler met kennis van zaken, dan willen wij u graag ontmoeten. Voor ons bestaan er geen "instap"drempels, wij begeleiden u vanaf het begin. GeruststellendDexia laat niets aan het toeval over. Wij werken samen met de grootste maatschappijen van Europa en geven u vrijblijvend een offerte voor elke situatie.

Kan ik hier nu helemaal niets tegen inbrengen, ook al beslist de professor dat dit toch allemaal nodig is, de mentale schade is groot, ik vind dit totale waanzin en zelfs een vorm van mishandeling. Een hecht team, waarin de individuele titel ondergeschikt is, geeft u de mogelijkheid om u verder te ontwikkelen. Hij kan u dan ook optimaal adviseren over de bescherming van uw gezin.