Schuldeisers

Hoe je ze te vriend Ún buiten de deur houdt!

schulden
Van Broekhoven ontkent dat de schenking onvrijwillig is.

Schenking En dan komt er ook nog een jaloerse hoogleraar zeggen dat het geen schenking is volgens hem ? Als je een groot gedeelte van je loon afstaat dan is dat wel degelijk een schenking meneer de hoogleraar nooit niks geleerd. Als je ook een betere toekomst voor jezelf wilt, moet je niet afgeven op die mensen maar zelf ervoor gaan leren en werken. Verder houden SP-ers veel minder over dan andere kamerleden, ook wanneer ze hun afdracht opgeven als schenking.

Van Broekhoven ontkent dat de schenking onvrijwillig is. Als ik het doe wil dat nog steeds niet zeggen dat het niet immoreel is van de socialisten die het doen. Schenken mensen een deel van hun inkomen aan hun partij, gaat men hier moeilijk doen dat men dit als schenking opgeeft. Leg nou eens uit waarom zo weinig mogelijk belasting betalen in strijd is met het socialisme. Dat is gewoon een simpel feit en dat zou voor ieder weldenkend mens genoeg moeten zijn om te weten dat je met links wel verder komt. Alles mag hoor, maar er staat een geheimagent achter je klaar om je om te leggen. Misschien is het een goed idee dat alle partijen, ook de SP, een goede vergoeding behouden. En dan droom niet weer van marcherende massa's met rode banieren.

De oppositie van al dit geweld en de leugens zwart maken is makkerlijker te doen voor dit krantje. Waarom mensen deze club steunen, ik niet overigens, is omdat men het eens is met het gedachtengoed zoals ook vvd leden dat hebben bij de vvd, of de cda leden bij het CDA. De meeste partijen kennen een soort afdrachtregeling. Ach, als jullie zo graag in die doemscenarios willen blijven geloven, kunnen we jullie dat ook niet afnemen. Ik accepteer je mening en je levenshouding, alleen leg mij niet op hou ik wil leven. Geeft niks, ik weet toch wel dat je diep in je hart weet dat ik gelijk heb. Los van elke politieke voorkeur horen politieke partijen, het juiste voorbeeld te geven. Het is een partij voor de werkvloer, daar kan je het mee eens zijn of niet. Dat iemand anders niet met jouw ideologie eens is, is nog geen vrijbrief om anderen onheus te bejegenen.