Schuldeisers

Hoe je ze te vriend n buiten de deur houdt!

schulden
Vandaag bereikte ons het droevige bericht van het overlijden van de heer Quin Bot.

Overlijden Vandaag bereikte ons het droevige bericht van het overlijden van de heer Quin Bot. De Japanse weduwe van de voormalige Indonesische president Sukarno, Ratna Sari Dewi Sukarno, haalde maandag fel uit naar Soeharto. Tot de leeftijd van 60 jaar is de sterfte aan longkanker bij vrouwen hoger dan bij mannen.

Levenloos aangetroffen met pillen rond zn naakte lichaam in het appartement dat naar het schijnt toebehoort aan Mary-Kate Olsen. We zullen er wel nooit achterkomen of hij daadwerkelijk zelfmoord wilde plegen, of gewoon rust wilde en dat maar niet kreeg en toen ietwat overdreef met zijn pijnstillers. Daarna daalde de kist van de zondag op 86-jarige leeftijd overleden Soeharto het graf in. Hij was wel een van de laatste mensen in de showbizzwereld bij wie ik zon vroege dood had verwacht. De mensen die op wintersport gaan, doen er goed aan de sneeuwhoogtes te checken. In Val Thorens kan het niet op met de sneeuw, maar in Winterberg valt er geen vlokje. Ook kunt u door het maken van een testament erfgenamen meer laten verkrijgen dan zij zouden verkrijgen volgens de wettelijke regels. De heer Quin Bot was gedurende vele jaren voorzitter van de afdeling Noord Holland Noord. Tijdens een muzikaal spektakel in de Amsterdamse poptempel Paradiso werd maandag een bundel gepresenteerd met gedichten over Elvis Presley.

Er zijn momenteel 0 gebruikers en 32 gasten online. Toch sterven nog steeds tweemaal zoveel mannen als vrouwen aan longkanker. Ik denk dat als wij ons veel minder bemoeien met al die beroemdheden en hen meer vrijheid gunnen we er uiteindelijk ook meer voor terugkrijgen. Vrouwen zijn veel later dan mannen op grote schaal gaan roken. Gelegenheid tot condoleren thuis woensdag 23 januari van 15. Vlakbij Soeharto's laatste rustplaats, op de begraafplaats Astana Mangadeg, liggen de voornaamste Javaanse vorsten uit deze streek en ongeveer 150 familieleden van hen begraven. Jongeren hoeven niet bang te zijn aan longkanker te sterven. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de echtgenoot. Bij mannen tussen 60 en 70 jaar en bij vrouwen tussen 50 en 60 jaar is longkanker echter bij n op de zeven overledenen de doodsoorzaak. Bij testament kan worden bepaald dat deze meer verkrijgt dan zijn gewone erfdeel.