Schuldeisers

Hoe je ze te vriend Ún buiten de deur houdt!

schulden
Veiling van een personenwagen vanuit een faillissement.

Veiling van de complete restinventaris uit het faillissement van een importeur van diverse cadeau artikelen en kleine decoratie artikelen. Surinamers zijn woedend over de nostalgie waarmee Balkenende spreekt over de VOC. Verkoop van de complete inrichting, inclusief apparatuur, vanuit het faillissement van een zonnebankcentrum. Verkoop van een grote partij Wilkhahn bureaustoelen in zeer goede staat.

Veiling van een personenwagen vanuit een faillissement. Let op! De veiling loopt tot maandag 30 oktober 12. Restveiling van niet verkochte kavels uit andere veilingen. Aanbod van zeer professionele zonnebanken en spraycabines tot een slender you opstelling. Brasserie de Oude Veiling in Zwaag is een gezellig restaurant met zowel lunch als diner. Herhalingsveiling van veiling van een grote partij kantoorinventaris vanuit de verhuizing van een groot kantoor. De aanbieder verstrekt 2 maanden omruilgarantie op de machines.

Wederom een veiling van diverse electronische goederen afkomstig uit overschotten en serviceretouren van bekende fabrikanten en groot winkelbedrijven. Verkoop van een partij Douwe Egberts Gallery 300 koffieautomaten. Wie denkt dat veilinghuizen alleen maar onbetaalbare 17de eeuwse schilderijen en zware antieke stukken kunt kopen, heeft het mis. Steeds meer particulieren ontdekken de veilinghuizen en ontdekken hoe spannend het is om mee te bieden. Aanbod van bureaustoelen tot aan een saladekoeling.

Verkoop van een grote partij kantoormeubilair van Comforto bureaustoelen tot Gispen Octa roldeurkasten. Alle artikelen worden door de aanbieder gegarandeerd voor 2 maanden. Wij verkopen via onze online veiling nieuwe en tweedehands inventarisgoederen tegen absolute stuntprijzen. Veiling van een groot aantal zeer professionele Maas international koffiemachines.