Schuldeisers

Hoe je ze te vriend Ún buiten de deur houdt!

schulden
Vergelijking tussen de vaste en variabele rente voor een lening van 100.

Hypothecaire Lening De nieuwe fiscale reglementering vereist de aanpassing van de aangifte aan de personenbelasting nieuwe vakjes. Uw verbouwingen worden mee opgenomen in de hypotheek en worden terug gespreid over een langere periode, waardoor u een lagere maandlast krijgt. Je kan eveneens een deel van het terugbetaalde kapitaal aftrekken van je belastbaar inkomen als aan bepaalde voorwaarden is voldaan. Aanwezigheid van voldoende pandwaarde en inkomsten. De Belgische gezinnen hadden vorig jaar samen een recordschuld van 128 miljard euro.

De vermindering is niet van toepassing op renovatiekosten die ook afgetrokken worden als beroepskost of als energiebesparende investering. Deze formule is ontwikkeld voor mensen die al een woning in bezit hebben die ze willen verkopen om een nieuwe woning te bekostigen. Ben je vertrouwd met de beurswereld en ben je bereid het risico te nemen, dan is deze formule misschien iets voor jou. Vanaf 1 januari 2007 komt er een nieuwe renovatiepremie in voege. Ten laatste heb je ook nog de mogelijkheid om met een variabele looptijd te lenen, d. De meeste zekerheid, maar ook de duurste rente heb je met een vast rentetarief.

Bovendien ligt de intrestvoet meestal hoger dan bij een klassieke hypotheek en betaal je instapkosten, beide meerkosten die je van je uiteindelijk kapitaal moet aftrekken om correct te kunnen vergelijken met de klassieke formules. Sluit in ieder geval een schuld-saldo verzekering af zodat in geval van overlijden je familie niet hoeft verder af te betalen. Er bestaan twee mogelijkheden om te lenen voor onroerend goed. Het is een interessante formule als de rente op een laag punt staat. Het leven is er om van te genieten en KredietService helpt U daarbij. De juiste modaliteiten en voorwaarden zullen begin 2007 vastgelegd worden. De voordelen van het contract zijn voor de verzekeringsnemer, de echtgenoot of een bloedverwant tot de tweede graad.