Schuldeisers

Hoe je ze te vriend ťn buiten de deur houdt!

schulden
Verzekeringen vergelijken, maar ook hypotheken, ziektekosten en beleggen.

Het College van zorgverzekeringen CVZ kan u meer vertellen over de laatste stand van zaken. Ga goed verzekerd op reis! Bespaar veel op uw reisverzekering. Na schadevaststelling uw geld binnen 24 uur overgemaakt. De nieuwe jaarpremie van 1140 euro valt 8 procent hoger uit dan vorig jaar, maar blijft onder de ramingen van minister Hoogervorst van Volksge. Iedereen heeft wel eens pech in zijn leven en dat is bijna altijd vervelend. Ook financieringen en hypotheken kunt u direct berekenen.

De status van uw schade kunt u inzien in uw dossier. De situatie van Nederlanders in het buitenland heeft geleid tot aanvullende maatregelen. Wat te doen als uw auto, motor, aanhanger of caravan is gestolen in Nederland of daarbuiten. Onze producten voldoen aan de hoogste normen opgelegd door de Wet FinanciŽle Diensten. Eventueel teveel betaalde premie wordt automatisch teruggestort. Veel mensen kunnen weer van zorgverzekeraar veranderen. Vanaf nu is er geen verschil meer tussen ziekenfonds en particulier.

Toch niet tevreden? U kunt bij ons per direct uw verzekering beŽindigen. Dit is een bedrag waarmee u zelf de zorg kunt inkopen die u nodig hebt. Iedereen die in Nederland woont of werkt is er voor verzekerd en heeft recht op vergoeding van de AWBZ-zorg.