Schuldeisers

Hoe je ze te vriend én buiten de deur houdt!

schulden
Verzekeringen worden vaak naast een krediet gesloten.

Een goed krediet is bij uitstek een kwestie van maatwerk. Wil je alles weten over het BKR? Lees dan de special over het BKR. De rente staat niet vast, maar daalt gestaffeld indien de kredietlimiet hoger is. Achterstallige termijnen blijven gewoon verschuldigd.

Met lening krediet kunt u bijna geen risico met zich meebrengen als u kiest voor een goede geldverstrekkers. Het is een ideale lening als u op reis gaat, gaat trouwen of nieuw meubilair gaat kopen. Kwijtschelding van de openstaande schuld bij overlijden van een van de kredietnemers voor de 75-jarige leeftijd uitgezonderd achterstallige betalingen. Heeft u al een lening? Bespaar dan door nu over te sluiten. Binnen de afgesproken kredietlimiet kunt u opnemen en aflossen. Goed voor de waarde van het huis en voor uw eigen woonplezier. Daarnaast zijn er aanbieders op de markt die zeer lage rentes bieden over het kredietbedrag.

Verzekeringen worden vaak naast een krediet gesloten. Zeer voordelige leningen waardoor een droomauto ook binnen uw mogelijkheden ligt. Dit krediet is er om over een langere periode meer bestedingsruimte te hebben. Een variabel rentepercentage, lager dan de rente bij rood staan op uw privérekening. Tussentijds mag altijd boetevrij worden afgelost en mag worden opgenomen tot maximaal het afgesproken krediet. In deze special gaan wij in op diverse zaken rondom de creditcard.

Het doel van de lening geeft aan of je de betaalde rente en kosten met de belastingen mag verrekenen. Vraag direct de vrijblijvende offerte aan en profiteer van onze lage rente. Onbeperkt meer of volledig aflossen, zonder extra kosten. De looptijd staat niet vast, u kunt immers steeds weer opnemen wat is afgelost. Bij het afsluiten spreekt u een maximum leenbedrag af.

Aan het eind van het jaar ontvangt u bij de meeste banken ook een jaaroverzicht van de betaalde rente. Extra aflossen kan onbeperkt en zonder extra kosten. Hoeveel kan ik besparen?Bereken de mogelijke besparing op uw huidige leningen. Bovendien hoeft u geen rente te betalen over het bedrag dat u niet gebruikt.