Schuldeisers

Hoe je ze te vriend Ún buiten de deur houdt!

schulden
Voor de fiscus bestaat Tante Agaath alleen nog officieus.

Agaath Lening Voor de fiscus bestaat Tante Agaath alleen nog officieus. Alles over marktverkenning, het ondernemingsplan, de rechtsvorm, de bedrijfsnaam, de administratie en wat er nog meer komt kijken bij het starten van een bedrijf. Geld van Tante AgaathSlim geld lenen voor uw bedrijfFamilie of vrienden die u startkapitaal verstrekken, kunnen daar fiscaal voordeel uithalen. Ondernemers hoeven dankzij deze regeling geen woekerrentes af te rekenen en ook de geldverstrekker heeft er fiscaal baat bij. Dergelijke leningen kennen namelijk de nodige fiscale voordelen. De naam is een paar jaar geleden veranderd in 'Regeling Durfkapitaal'.

Dat heeft Laurus donderdag voorbeurs bekend gemaakt. Net als grote groepen werknemers en ambtenaren gaan ook zij er als gevolg van het nieuwe zorgstelsel flink op achteruit. Als u een spaarloontegoed heeft bij een werkgever, kunt u dit onder voorwaarden gebruiken voor de start van uw onderneming. In bepaalde omstandigheden mag of moet het naar beneden of naar boven worden bijgesteld. Slaagt u als startende ondernemer, dan heeft uw financier fiscaal voordeel door de belastingvrije rente-ontvangsten. Surinamers zijn woedend over de nostalgie waarmee Balkenende spreekt over de VOC.

De staatssecretaris geeft vervolgens nogmaals aan dat een belangrijk deel van de tariefsverlaging wordt gefinancierd door de afschrijving op met name vastgoed te beperken tot de werkelijke economische waarde. Als u onvoldoende onderpand hebt voor een krediet van de bank, dan kan de bank het ministerie van Economische Zaken vragen garant voor u te staan. Jan Brouwer, de voormalig bestuursvoorzitter van Schuitema, wordt door de Raad van Commissarissen van concurrent Laurus voorgedragen als de nieuwe chief executive officer van het geplaagde supermarktbedrijf.