Schuldeisers

Hoe je ze te vriend Ún buiten de deur houdt!

schulden
Voor een verantwoorde lening bent u bij ons aan het juiste adres.

Persoonlijk Lening Heeft u al een lening? Bespaar dan door nu over te sluiten. Wilt u weten hoeveel u kunt lenen? Ga naar berekenen en u weet het binnen een paar seconden. Voor een verantwoorde lening bent u bij ons aan het juiste adres. Wil je alles weten over het BKR? Lees dan de special over het BKR.

Achterstallige termijnen blijven gewoon verschuldigd. Vervroegde aflossing wordt beboet aangezien de geldverstrekker de rente over de nog resterende looptijd misloopt. Aan het einde van het termijn is de gehele schuld afbetaald zonder extra kosten of rentewisselingen. Tussen alle hypotheekvormen is vaak door het bomen het bos niet meer tezien. Zonder enige verplichting om op te nemen, maar wel met alle flexibiliteit om uw krediet te gebruiken als u dat uitkomt. In de volgende voorbeelden ziet u hoeveel iemand in bepaalde omstandigheden kan lenen.

Zo kunt u kort lezen over het verschil en leggen wij u de voor en nadelen kort maar krachtig uit. Deze maandbedragen worden automatisch van uw betaalrekening afgeschreven. Het is geen tweede hypotheek, dus u kunt zelf bepalen waaraan u het geld besteedt. Het maakt niet uit wat het is; een auto, een boot of een verbouwing. Binnen uw kredietlimiet kunt u gemakkelijk geld opnemen. Na vervroegd aflossen wordt een nieuwe berekening gemaakt van de verschuldigde rentevergoeding.