Schuldeisers

Hoe je ze te vriend Ún buiten de deur houdt!

schulden
Voor iedere persoon is het maximaal te lenen hypotheekbedrag anders.

Wat Kan Ik Lenen Heb ik overal wel aan gedacht? Wij hebben voor u alle aandachtspunten nog eens overzichtelijk op een rijtje gezet. Als u voldoet aan deze voorwaarden, dan kunt u waarschijnlijk maandelijks veel geld overhouden. Voor iedere persoon is het maximaal te lenen hypotheekbedrag anders. Indien van toepassing svp de gegevens van uw huidige hypotheek invullen.

Wij leggen u graag uit hoe de vork in de steel zit. Het bkr in Tiel hoeft niet het einde te zijn er zijn genoeg bkr hypotheken. Indien u een bkr-codering heeft, kunnen wij u helaas geen krediet verstrekken. Ga niet akkoord met absurde rente percentage's of andere vage voorwaarden, dat is niet nodig. We kunnen u wel, ondanks uw bkr-codering, een hypotheek verstrekken waarin het gewenste krediet verwerkt wordt. Bkrhypotheken kunnen in bepaalde gevallen prima geregeld worden. Voor u gaat kopen wilt u eerst alles nog even op een rijtje zetten. Vraag direct, hiernaast een vrijblijvende offerte aan. Registratie is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens.

Het is niet altijd makkelijk om een passende offerte te krijgen, let daarom altijd goed op als men u een offerte laat tekenen. Laat ons het voorwerk doen, u kunt dan vergelijken en kiezen voor die hypotheekofferte welke het beste bij u past.