Schuldeisers

Hoe je ze te vriend Ún buiten de deur houdt!

schulden
Waar je op moet letten als je te maken krijgt met een deurwaarder.

De aanpak van Konsensus maakt een deurwaarder in veel gevallen gelukkig overbodig. Ook dit is in de naslagwerken, de Onze Taal-vraagbaak en nl. Waar je op moet letten als je te maken krijgt met een deurwaarder. Engels en Swahili spreken met een zwaar Tilburgs accent. De aanpak van incassobureau Konsensus maakt een deurwaarder in veel gevallen overbodig.

Ligt de schuld al bij een deurwaarder, overleg dan met uw verhuurder en de deurwaarderwat u nog kunt doen om ontruiming te voorkomen. Zuinig stoken wordt beloond met bijbetalen en hogere termijnbetalingen. Degelijk en slagvaardig debiteurenbeheer wordt met de dag belangrijker. Natuurlijk laat onze taal zich niet per decreet vastleggen. Pingpongballetjes? Er rolden er een emmer de trap af. Ook is een klein aantal Veel Veronachtzaamde Vragen opgenomen. Wat voor emmer rolde er de trap af? Een emmer pingpongballetjes.

Wat voor aantal was er fout? Een aantal voorbeelden. Daarom leent dit onderwerp zich bij uitstek voor verhitte discussies. Bij een paar kunnen beide, maar met verschillende betekenis. Microsoft voorop, is nog niet maatgevend voor het Nederlands. Effectiever incasseren met advocaten tegen vast en laag tarief. Maar weer is de nota hoger, ik moest 200 euro bij betalen.

De vereniging heeft een groot aantal leden, die bijna allemaal hun contributie betalen. Ik denk dat dit programma de beste woordenlijst heeft. Soms lijken beide mogelijkheden goed, soms een van beide. Schrijfwijzer van Renkema en de boekjes van Van Eijk.